Sa incepem mai bine 2021

 

Andreea Stirbu Asociatia Glasul Autismului

85.3% Complete
853 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații

Dragii mei, pe 1 ianuarie este ziua mea! Alt an, alt deceniu - 40 de ani!

Și, pentru că mă simt un om norocos, care a primit multe daruri, m-am gândit ca anul acesta să dau darurile mai departe Asociației Glasul Autismului, care a simțit din plin anul acesta greu și care are nevoie de sprijin pentru a-și duce mai departe misiunea față de copiii cu nevoi speciale din Câmpina și împrejurimi.

Copiii aceștia au atâta nevoie să fie înțeleși, incluși în comunitățile noastre și ajutați, iar Asociația se străduiește să conceapă și să deruleze programe special adaptate pentru acești copii.

Îmi doresc foarte tare ca munca lor să nu se oprească aici iar, ca Asociația Glasul Autismului să poată funcționa în continuare, au nevoie de ajutorul nostru.

Vă rog, așadar, pe toți cei care îmi sunteți aproape și doriți să-mi faceți un cadou de ziua mea, să faceți o donație către Asociație și astfel să ajutăm împreună să-și ducă misiunea mai departe!

Vă mulțumesc și vă iubesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Glasul Autismului a fost înfințată de părinți ai copiilor cu tulburări din spectrul autist din Câmpina cu scopul de a susține servicii pentru integrarea acestor în comunitate și de a promova cauza și drepturile persoanelor cu TSA.

Centrul Glasul Autismului se adresează copiilor cu tulburări în spectrul autist din Câmpina și împrejurimi. Serviciile pe care le oferim sunt: sesiuni de terapie 3 C (Conștientizare, Coordonare, Concentrare), activități de socializare și terapie de grup, kinetoterapie și activități de pregătire pentru școală. Centrul numără din primele zile de activitate peste 20 de beneficiari.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

La multi ani ! Andreea Stirbu
02 Jan 2021
01 Jan 2021
31 Dec 2020

Monica

75 RON
La multi ani! 🤗😘
31 Dec 2020

Florian Gaba

123 RON
30 Dec 2020

Ileana Papahagi

75 RON
La mulți ani adorabili, Andreea! Te îmbrățișez tare! ❤️😍🎁🌼
29 Dec 2020

Rale

100 RON
Dar din dar se face rai! La multi ani 4.0 :)
28 Dec 2020
23 Dec 2020
150 RON
La mulți ani minunați! ❤
21 Dec 2020