Gesturi simple, banale pentru noi, pentru copiii cu autism sunt bătălii crâncene duse în ani de terapie.

 

Pinionii . Autism Voice

68.5% Complete
685 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Noi suntem Ema și Alex, o echipă în viața personală, dar și în cea profesională. Suntem recunoscători că o pasiune comună, ciclismul, ne-a adus împreună, ne-a adus atâtea lucruri frumoase. Cândva, din cauza unei probleme de sănătate pe care a avut-o Ema, nu am mai putut pedala împreună. Un lucru atât de simplu, ușor de făcut, natural, nu a mai putut fi făcut.   Considerăm multe gesturi și acțiuni banale parte din rutină: un duș, spălatul pe dinți, o plimbare prin parc pe jos sau cu bicicleta, un dans, un mesaj de noapte bună sau bună dimineața. Multe din aceste gesturi și acțiuni le sunt imposibile copiilor cu autism. Gesturi simple, banale pentru noi, pentru copiii cu autism sunt bătălii crâncene duse în ani de terapie. Pentru ei, pentru acești copii, în 30 decembrie, noi facem un gest „banal”, o acțiune de „rutină”: pedalăm 40 de km.   Susține-le lupta cu o donație care îi ajută să facă terapie pentru a câștiga și ei capacitatea de a face gesturi „banale”, așa cum facem cu toții!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

1 din 59 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Poate fi copilul oricui. Poate fi chiar al tau. Împreună cu tine, le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la incluziune, la educație și la copilărie.

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invit

 

8 Donații

08 Jan 2021

Anonymous

300 RON
02 Jan 2021

Liudmila

75 RON
31 Dec 2020

Alex S

50 RON
30 Dec 2020
30 Dec 2020
Baftă dragilor!
30 Dec 2020
30 Dec 2020
30 RON
29 Dec 2020