Ajutor pentru micuța Eva_cadou de ziua mamei mele

 

Loredana Dascălu Asociatia Zambetul Evei

2.5% Complete
300 RON
Sumă strânsă
12,000 RON
Target
2
Donații

Astăzi (18.01.2020), MAMA împlinește frumoasa vârstă de 66 de ani și din păcate, cunoaște tot ce implică  <a fi bolnav sau drumurile parcă interminabile la spital>. 
De ziua ei își dorește să ajute, să ofere speranță, zâmbet și sănătate unui suflet care poate avea o viață lungă în față! 

Micuța EVA și familia ei merită din plin clipe frumoase și un trai lung plin de realizări! 

Împreună, leu cu leu, puțin cu puțin, putem face minuni astfel ca Eva să poată alerga și să se poată bucura de copilărie! 

Sănătate tuturor și vă mulțumim anticipat pentru ajutor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

      Atunci când pierzi un copil... mintea ta știe ca el nu va mai fi fizic lângă tine dar sufletul și inima nu te lasă să vorbești de el la trecut... și nu știm daca vreodată vom putea face lucrul ăsta.      Eva nu mai este fizic între noi și am rămas cu sufletul in bucăți pe care încercăm să le lipim cum putem, pentru a rămâne in picioare alături de fratele ei, David.      Mintea știe că trebuie să fim părinții lui în continuare dar inima ne trage înapoi în timp, când încă o puteam strânge în brațe pe Eva. E teribil greu să te împarți intre doi copii aflați in lumi diferite... pentru ca, in continuare ne consideram parinții a doi copii, unul alături de noi și unul doar în suflet, in cer si-n amintiri...

     Suntem Mihai și Adina, părinții Evei și ai lui David. Povestea Evei o puteți citi in întregime aici Povestea Evei. Nu o putem rezuma și nici nu o putem ascunde, cu atât mai mult să o uitam. 

     Povestea Evei merge mai departe pentru ca menirea ei a fost sa schimbe oameni!

     Ramanem alaturi de pacientii sectiei de dializa pediatrica Fundeni si derulam proiecte pentru incluziunea sociala a copiilor cu nevoi speciale.

SUSŢIN PROIECTUL

Eva zambeste!

Cu totii ne dorim sa o vedem iar mergand, razand! Dar are nevoie urgenta de un transplant renal si de continuare a terapiilor de recuperare neuro-motorie.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

18 Jan 2021
18 Jan 2021