Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Raluca Maria Pop Asociatia Sus Inima

100% Complete
625 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie:

 Asociația SUS INIMA

 Casa "Sus Inima" oferă cazare pacienților și aparținătorilor lor care vin în Sibiu pentru radioterapie și care nu își permit cazarea în apartamente în regim hotelier sau la pensiuni, dar și celor cărora le este teamă să stea singuri în astfel de spații de cazare și preferă să stea alături de oameni care trec în același timp prin aproximativ aceleași experiențe.

 Pentru un pacient oncologic care face un tratament radioterapeutic, de aproximativ 6 săptămâni, într-un oraș la o distanță de peste 50km de casa lui, costul ar fi de 30-35 euro/zi. Cei care nu își permit să plătească în jur de 1500 euro în total nu își fac tratamentul sau renunță când rămân fără resurse. Rezultatul este dezastruos pentru pacient si familie.

 Pentru a preveni această situație Asociatia "Sus Inima" a deschis 2 case - la Sibiu si la București - iar costurile lor sunt de aproximativ 14 euro/zi/pers, cu masa de prânz inclusă. Prin cele două case "Sus Inima" Asociația oferă pacienților oncologici cazați aici cazarea si masa gratuit.

 Pentru că nu pot singuri au nevoie de Oameni buni, Oameni sufletiști, care sunt dispuși să ofere o șansă la vindecare unei persoane cu diagnostic oncologic.

 Cel mai frumos dar pe care mi-l puteți face este să fiți alături de mine și, în loc să îmi faceți un cadou, să donați banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni! Sus Inima! ❤️

Vă mulțumesc că sunteți alături de noi! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația SUS INIMA este o organizație de caritate nonguvernamentală, înființată în Sibiu, cu scopul sprijinirii persoanelor afectate de cancer, atât a celor diagnosticate, cât și a familiilor și îngrijitorilor lor.

Casa Sus Inima, ofera cazare pacientilor si apartinatorilor lor, care vin in Sibiu pentru radioterapie si care nu isi permit cazarea in apartamente in regim hotelier sau la pensiuni, dar si celor carora le este teama sa stea singuri in astfel de spatii de cazare si prefera sa stea alaturi de oameni care trec in acelas timp, prin aproximativ aceleasi experiente.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

Anonymous

75 RON
09 Jun 2023
150 RON
06 Feb 2021

Alina Acatrinei

40 RON
Sus Inima!♥️
06 Feb 2021

BigBro

150 RON
La multi ani sistah!
02 Feb 2021
19 Jan 2021
La mulți ani fericiți și sănătoși!
18 Jan 2021
La mulți ani!
18 Jan 2021
18 Jan 2021
Raluca Maria Pop : Asociatia Sus Inima
Cel mai frumos cadou de ziua mea