DE ZIUA MEA, DONAM SA #LUAMUNAVION

 

Ioana Văduva Asociatia Blondie

90% Complete
900 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

In aceasta perioada am simtit, mai mult ca oricand, nevoia sa fiu alaturi de oamenii dragi mie si sa stiu ca sunt toti sanatosi si ca se simt in siguranta. Acum, ce-ar fi sa ne imaginam ca un avion roz ar putea oferi aceasta mica bucurie tuturor? In special celor carora acest avion le-ar fi indispensabil! Fie ca este vorba despre intoarcerea in tara a unui adult sau despre deplasarea unui nou-nascut catre locul care-i ofera o sansa la viata, transportul este un element cheie ce cade exculsiv in sarcina celui care se lupta sa traiasca sau a familiei sale. Cu ajutorul nostru, Asociatia Blondie poate reusi sa infiinteze primul serviciu de ambulanta aeriana. Sa fie gratuit, sigur si rapid pentru oricine are nevoie de ajutor. Pentru ca sutele de kilometri sa para mai putine si mai accesibile. 

Daca iti surade ideea la fel de mult ca mie, poti sustine aceasta cauza cu o donatie sau iti poti darui si tu ziua de nastere. In cazul meu, inspiratia a venit de la prietena mea, Elena, care este direct implicata in Asociatia Blondie si te asigur ca emotia unei fapte bune este coplesitoare si molipsitoare. Incearca si tu! 

Pana cand voi reusi sa-ti multumesc personal, iti las aici o imbratisare mare si roz! Iar pentru a o primi, te rog sa intorci telefonul si sa mergi in partea de sus a paginii. 

Ce zici, reusim sa #luamunavion? ✈️


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Blondie s-a născut pentru a oferi copiilor bolnavi și singuri șansa la o dezvoltare maximă din punct de vedere fizic, emoțional și intelectual.

SUSŢIN PROIECTUL

Luăm un avion

#luamunavion

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

Anonymous

300 RON
Un calduros La multi ani din partea familiei! Si la cat mai multe avioane! ✈️
28 Jan 2021
Si atunci cand crezi ca nu mai poti, mai poti putin! La multi ani, draga noastra, Ioana! Iti dorim tot binele din lume si speram ca bunatatea ta sa se intoarca inzecit. <3
26 Jan 2021

BDO Team

250 RON
Consideram ca anul acesta o bucurie mai mare ar fi sa contribuim la cauza pe care o sustii. Suntem alaturi de tine in a-ti implini acest obiectiv care arata cat de speciala esti. La multi ani!
26 Jan 2021
La multi ani frumosi si fericiti dragostea mea! Te iubesc mult!
25 Jan 2021

BruniMira

50 RON
Vis împlinit îți dorim! La multi ani!💞
24 Jan 2021
100 RON
La cei mai multi ani minunati, draga mea! Si clar plini de roz. Throw kindness around like confetti! <3 Loveee you!
24 Jan 2021
Ioana Văduva : Asociatia Blondie
DE ZIUA MEA, DONAM SA #LUAMUNAVION