Relațiile abuzive nu sunt cool

 

Domnica Petrovai Asociația Școala pentru Cuplu

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
8,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

1 din 3 femei este prinsă, la un moment dat, într-o relație abuzivă.
1 din 4 bărbați trăiește, la un moment dat, experiența unei relații abuzive.

Abuzul, în toate formele sale, poate fi prevenit. Noi, cei de la Școala pentru Cuplu, vrem ca adolescenții să înțeleagă că relațiile abuzive nu sunt cool. Vrem să nu mai fie fete ucise de foști iubiți sau băieți care se sinucid, ca să scape de hărțuirea unor colegi. Așa că învățăm tinerii despre ce înseamnă o relație sănătoasă, ajutându-i să identifice și să evite comportamentele abuzive.

Vrem să ajungem, mai ales, la adolescenții din mediul rural, unde sărăcia, violența și lipsa modelelor sunt prevalente. Vom începe cu 60 de adolescenți, care vor lua parte la un workshop (3 sesiuni), în cadrul căruia vor afla:

• Ce înseamnă o relație (ne)sănătoasă
• Care sunt semnele unui iubiri nesănătoase
• Cum să ieși în siguranță dintr-o relație abuzivă

Relațiile abuzive nu sunt cool, mulți ați simțit-o pe propria piele, așa că dacă rezonați cu noi, ne puteți susține cauza, oferindu-le acestor adolescenți șansa de a trăi relații sănătoase. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Școala pentru Cuplu este un proiect pentru cei care cred în iubire și cuplu, în ciuda numeroaselor greutăți și încercări prin care, uneori, trebuie să trecem: divorț, singurătate, teama de eșec și intimitate, relațiile „nepotrivite” sau alegeri dureroase.

Noi vrem să prevenim abuzul în toate formele sale. Vrem să nu mai fie fete ucise de foști iubiți sau băieți care se sinucid, ca să scape de hărțuirea unor colegi. Așa că învățăm tinerii despre ce înseamnă o relație sănătoasă, ajutându-i să identifice și să evite comportamentele abuzive. Vrem să ajungem, mai ales, la adolescenții din mediul rural, unde sărăcia, violența și lipsa modelelor sunt prevalente

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare pers

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Domnica Petrovai : Asociația Școala pentru Cuplu
Relațiile abuzive nu sunt cool