SI EI VOR SA TRAIASCA

 

Persoană Cu Nume Necunoscut Asociatia Robin Hood Protectia Animalelor

14.666666666667% Complete
440 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

TOTI SUNTEM VINOVATI 
(mai mult sau mai putin):

1. Ignoranta populatiei duce la:
     - nerespectarea legilor
     - autoritati adormite
     - pui fara numar / abandon / foamete / canibalism / moarte.

2. Diferenta care te face om este sa respecti viata, orice viata nu numai a speciei tale, sa ii ajuti sa traiasca si sa nu ii ucizi prin pasivitate.

3. Daca este cineva, din cei care au "dormit pana acum", si vrea sa faca ceva, poate sa doneze pt a ajut la supravietuirea lor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Povestea noastră a început în Romania în 2019, ca o extensie a Robin Hood Austria şi ne luptăm să dăm voce animalelor care au avut ghinionul unei vieţi nefericite pe meleagurile României.

Why Surviving Behind the Enemy Line?

In Romania continue a brutal campaign of mass capture and killing of stray dogs, led by the government. Romania is a HOSTILE ENVIRONMENT for those souls:

1. Authorities kill stray-dogs (law no. 258/2013). Any dog without owner will be killed after 14 days in public shelter, if they do not want to keep them alive.

2. People have no education to castrate and they abandon dogs and cats. Even by the killer law this is not allowed, but authorities do not take actions against those people, they are focus only in killing animals.

3. People are ignorant and does not care about animals which struggle to survive in hostile conditions (dog-catchers, hunger, and illness). They only call after dog-catchers.

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

4 Donații

13 Feb 2021
12 Feb 2021
12 Feb 2021
11 Feb 2021
Persoană Cu Nume Necunoscut : Asociatia Robin Hood Protectia Animalelor
SI EI VOR SA TRAIASCA