Adoptă o mamă! De 8 MARTIE, să facem cât mai multe mame să se simtă de milioane!

 

Toader Păun (Teddy) FUNDAȚIA ZURLI

45.75% Complete
915 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
9
Donații

Viața fiecăruia dintre noi începe cu MAMA și mai ales acum cred că e important să le spunem MULȚUMESC tuturor mamelor! Să le ajutăm să se simtă speciale și pe acelea care nu sunt răsfățate de familie sau au o viață mult prea agitată și copleșitoare pentru a-și rezerva un moment de răsfăț. Cred că un om poate fi mai fericit dacă îi arătăm că este prețuit!

Poate să fie un om de milioane! Așa că, de ziua mea, vă rog să mă ajutați să facem cât mai multe mame să se simtă de milioane! Nu am nevoie de alt cadou decât de un zâmbet sincer și puterea pe care o avem atunci când ne unim și facem bine împreună!

În acest an, de ziua mea, vă rog să transformăm 8 Martie 2021 în Ziua în care toate mamele să zâmbească, după cum spune Mirela Retegan.

Mai frumos decât un cadou primit este unul oferit. Să oferim împreună un 8 Martie frumos tuturor mamelor! Adoptă o mamă!

Fiecare sumă, oricât de mică, este un cadou mare pe care îl facem împreună pentru această cauză!

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

FUNDAȚIA ZURLI

Fondată în 1998, Fundația Zurli este o fundație condusă de Mirela Retegan, în calitate de Președinte.

De-a lungul anilor,  a dezvolatat și implementat proiecte ce au vizat comunitățile vulnerabile din România.

SUSŢIN PROIECTUL

Adoptă o mamă 2021

Sunt Mirela Retegan și cred că în Pandemie cel mai greu a fost, și încă mai este, pentru mame. Ele au dus pe umerii lor grijile casei, nevoile copiilor și nu numai. Văd în jurul meu multe mame obosite. Mame care n-au avut niciun sprijin în această perioadă și care așteaptă primăvara, din toate punctele de vedere.

Vine luna Martie, luna Femeii, și îmi doresc să le văd zâmbind pe toate mamele din lume. Sigur că multe mămici o să primească daruri și surprize de la copii, soți, iubiți, tați, colegi, familie. Dar există și mame care nu vor avea parte de atenția celor din jur. Din tot felul de motive. Unele dintre ele au atâta tristețe în viața lor, încât au nevoie de noi să le aducem soarele pe stradă, măcar pentru o zi.

Asta îmi propun cu această campanie. An de an. Am ajuns la ediția cu numărul 6.

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

9 Donații

La multi ani, Teddy!
08 Mar 2021

Georgeta R

50 RON
😊 La mulți ani!
08 Mar 2021
La multi ani #demilioane, OM bun!
08 Mar 2021
07 Mar 2021

Anonymous

75 RON
05 Mar 2021

Anonymous

30 RON
05 Mar 2021

Anonymous

75 RON
04 Mar 2021
150 RON
04 Mar 2021
30 RON
04 Mar 2021