De ziua mea, îmi doresc ca fiecare copil să aibă o zi de naștere!

 

Ana-Maria Avram Centrele ROUA

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Dragi prieteni,

Viața este cel mai frumos dar oferit de Dumnezeu. Mie mi-a fost dăruită la început de primăvară, în anotimpul renașterii.

Cea mai frumoasă zi din an pentru fiecare din noi este ziua de naștere, deoarece este ziua în care sărbătorim viața.

Îmi doresc ca fiecare copil să aibă o zi de naștere.  Femeile aflate în criză(sarcina neaşteptată, violență, abuz, impas material, locativ ș.a.m.d) trebuie ajutate.

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos cadou ar fi să știu că sunteți alături de mine și de cauza pro viață pe care știți cu toții că o susțin.

Ajutorul tău contează :)

Vă îmbrăţişez cu drag,

Ana Maria


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Centrele ROUA

Prin centrele ROUA ne dorim:

Să sprijinim cât mai multe femei însărcinate să depășească momentele dificile din viața lor.

Să ajutăm cât mai mulți copii să se nască, să crească, să aibă parte de dragoste, sprijin și educație.

Să ajutăm cât mai mulți oameni să înțeleagă prin ce trec femeile însărcinate și mame aflate în situații de criză și să-și deschidă inimile pentru a le sprijini.

Să reconstruim responsabilitatea și implicarea oamenilor și comunităților prin dezvoltarea centrelor și a programelor de sprijin pentru femeile însărcinate.

Dacă un copil nenăscut își pierde viața acum, ca urmare a faptului că mama lui nu a avut unde să primească sprijin în criza de sarcină, el nu va putea fi înlocuit de nimeni, niciodată.

Când am decis înființarea Centrului Sfânta Elena am fost conștienți că pandemia a generat o criză economică ce a afectat mulți oameni. Și că această criză ar putea fi un impediment pentru asigurarea finanțării centrului, care se face exclusiv din donații, căci toate serviciile oferite beneficiarilor sunt complet gratuite, dar motivul acela este unul suficient să nu renunțăm.

Ținta campaniei este strângerea a 20.000 RON/lunar, necesari pentru buna funcționare a Centrului Sfânta Elena.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Anonymous

440 RON
La Mulți Ani Ana!
12 Mar 2021

Anonymous

50 RON
07 Mar 2021

Anonymous

10 RON
05 Mar 2021