Alerg pentru Yuppi Camp!

 

Marta Paniti Yuppi Camp

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații

Un om special m-a invitat sa alerg pentru Yuppi Camp, si nu am ezitat mult, pentru ca totdeauna e fain sa faci ceva bun! 

Anii trecuti am participat la mai multe concursuri de alergare, dar din cauza unei accidentari, inca din anul trecut, nu am mai alergat de ceva vreme. Momentan alergatul, chiar dupa cateva sute de metrii imi da dureri destul de puternice :( Dar asta nu ma impiedica, chiar ma ajuta sa vad cat de important e sa ajutam pe copii care poate au dureri mult mai mari. Yuppi camp sprijină copiii și tinerii cu boli cronice prin organizarea taberelor de vară gratuite, bazate pe metoda recreerii terapeutice. Această metodă oferă copiilor și tinerilor posibilitatea redescoperirii și dezvoltării resurselor interioare, și redobândirea  încrederii de sine prin participarea cu succes la activităţi la care în mod normal nu participă din cauza temerilor personale, îngrijorării părinţilor și din lipsa asistenței medicale specializate. Echitația, tirul cu arcul, cățăratul în grădina de corzi, canotajul, muzica, teatrul, magia, fotografia și atelierele de creație sunt nelipsite din programul taberelor.

Acum, in pandemie acesti copii sunt si mai izolati, deci au nevoie mai mare de un program oferit de Yuppi Camp

Daca te-am convins un pic, te rog doneaza/contribuie si tu o suma oricat de mica pt aceasta cauza! Multumesc! :) 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Yuppi Camp

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi! Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor, unde copiii bolnavi cronic și familiile lor traiesc experiențe vindecătoare care ii ajută să descopere puterea interioara pentru o viață împlinită!

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

SUSŢIN PROIECTUL

Yuppi Camp 2021

2020 a fost un an dificil pentru noi toți, dar în special pentru copiii noștri bolnavi cronic. Pe lângă dificultățile de sănătate, aceștia au suferit și de izolarea și frica răspândită de COVID-19. 2020 a fost un an cu peripeții și încă nu știm ce va aduce 2021.

Tocmai din acest motiv, am transferat metoda terapiei prin experiență folosită în taberele noastre gratuite în lumea digitală și am lansat o suită de activități, precum și taberele online de aventură Yuppi. Astfel, în 2021, prin ecranele laptopurilor, vom putea ajunge în multe din casele familiilor cu copii bolnavi cronic, dar și în saloanele spitalelor pentru a putea ajuta mai departe acești copii minunați! În același timp suntem încrezători și pregătiți să ne întoarcem și în tabăra din Șăulia.

Wizz Air Cluj-Napoca Virtual Marathon este o provocare de alergare virtuală în care vi se solicită să alergați distanțe din cadrul evenimentului: 42,2 km, 21.1 km, 10 km și 5 km. Scopul evenimentului este de a motiva și de a uni comunitatea alergătorilor în condițiile restricționării organizării evenimentelor în masă.   Cum va funcționa: Startul se dă pe 10 aprilie si se inch

 

7 Donații

Isten aldasaval fuss minden versenyen!
19 Apr 2021

Anonymous

50 RON
go Marta, go!
13 Apr 2021

Anonymous

100 RON
12 Apr 2021
Hajrá Márti :)
12 Apr 2021
Felicitari pt initiativa
12 Apr 2021
Hajra Marta ✌️A kovetkezonel hozd Levit is😁
11 Apr 2021
adomany
30 Mar 2021