Sens Lamultiani-ului!

 

Albert <3 Asociația Luthelo

73% Complete
730 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Hai să aducem sens Lamulțiani-ului.

Strângem fonduri pentru terapie, pentru armonie, pentru zile bune și sănătoase, pentru cap limpede, decizii clare, creștere nu descreștere, iubire simplă, pură, furie stăpânită și liniște.

Albert face 5 ani în 11 aprilie și strânge fonduri pentru ce e mai important pe lume: sănătatea emoțională a copiilor. Donează chiar tu și ajută o mamă sau un copil să își aducă mai multă claritate în gânduri și decizii.


Pentru traume vindecate!


Prin traume vindecate, lumea asta e un loc mai bun.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastra e sa ajutam victimele violentei domestice si pe copiii acestora. Suntem alaturi de ele din prima clipa in care ne cauta si ne cer sfaturi, informatii sau sprijin. Le ajutam sa-si gaseasca locuinta si loc la cresa sau gradinita pentru copil, sa primeasca servicii de consiliere si reprezentare juridica, sa-si gaseasca un job si sa participe la sedinte de terapie care sa le refaca stima de sine.

Vindecarea traumelor emotionale este esentiala pentru reluarea unei vieti normale, dar pretul unei sedinte de terapie poate sa le descurajeze pe cele care abia se descurca cu banii.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

50 RON
09 Apr 2021
La multi ani, Albert!
07 Apr 2021

Anonymous

75 RON
07 Apr 2021
La multi ani, Albert! De la Lolo&Lucas!❤️
07 Apr 2021

Anonymous

150 RON
I love you, too!
07 Apr 2021
07 Apr 2021

Anonymous

50 RON
06 Apr 2021

Calin

100 RON
06 Apr 2021
Ma alatur printr-o donatie, cu toata inima, la aniversarea unui baietel minunat, inconjurat de oameni frumosi, pentru o lume mai buna cu copii fericiti. La Multi Ani, Albert!
06 Apr 2021
Albert <3 : Asociația Luthelo
Sens Lamultiani-ului!