Lorena isi doneaza ziua de nastere copiilor dezavantajati

 

Lorena Carlan United Way Romania

90% Complete
450 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

In fiecare an imi propun sa fac ceva diferit de ziua mea, ceva care sa dainuie atat in memoria mea cat si a altora multi ani de acum inainte.

Pe 22 octombrie implinesc 25 de ani si vreau sa marchez intr-un mod deosebit primul sfert de veac din viata mea. Nu am avut si nu voi avea niciodata tot ce imi doresc, insa intotdeauna am fost recunoscatoare pentru situatia privilegiata pe care si eu si majoritatea persoanelor din jurul meu o avem - familie, un acoperis deasupra capului, mancare, acces la educatie si multe, multe altele.

Toata "smecheria" consta in a fi constient/a de toate aceste lucruri pe care, din pacate, nu le apreciem decat atunci cand nu le mai avem. Si totusi, unii copii nu au avut inca ocazia sa se bucure de toate aceste lucruri marunte. Acum, insa, o au.
Doneaza banii pe care i-ai cheltui pentru a-mi cumpara un cadou si ajuta astfel mai multi copii mai putin norocosi decat tine si decat mine sa aiba o aniversare asa cum au visat.
Iti multumesc!

 

Lorena


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

SUSŢIN PROIECTUL

Cel mai frumos cadou

Cel mai frumos cadou ti-l poti face chiar tu, donandu-ti ziua de nastere unor copii care nu si-au sarbatorit-o niciodata!

De ziua ta toata lumea te intreaba ce iti doresti sa primesti cadou, iar tu stii ca ai deja tot ce iti trebuie si ca nu îti doresti decat sa fii aproape de cei dragi si sa imparti cu ei bucuria si voia buna? Felicitari! Tocmai ai realizat ca poti sa oferi din bucuria ta celor mai putin norocosi! Daca vrei sa oferi bucurie copiilor care nu-si sarbatoresc ziua de nastere poti sa le donezi lor zi

 

8 Donații

La multi ani cu intarziere!!! te puuuuuup!
25 Oct 2015
-
23 Oct 2015
La Multi Ani si fericiti! Multumim pentru sprijin!
09 Oct 2015
Sa fii tu si copiii sanatosi si fericiti!
09 Oct 2015
09 Oct 2015
Sper sa reușești sa strângi bănuții. Simbolic donez și eu. PUP
09 Oct 2015
Scumpa mea generoasa!!!!
09 Oct 2015
Esti grozava!
08 Oct 2015
Lorena Carlan : United Way Romania
Lorena isi doneaza ziua de nastere copiilor dezavantajati