Ziua mea, ziua care pentru EA poate conta!

 

Sinziana Rosca Asociația ONEKIND

41% Complete
205 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații

E bine știut faptul că zilele de naștere sunt un prilej de bucurie pentru toată lumea și inevitabil ne înconjoară o stare de spirit foarte placută.  

De data aceasta vreau să-mi  petrec ziua altfel. De ziua mea vreau să bucur un suflet trist, vreau să primească toate urările de bine, vreau să știe că sunt oameni care se gândesc la ea. 

Nu pot ști ce este în sufletul Andreei însă vreau să știu că am facut măcar un gest ce îi poate aduce un zâmbet pe fața și în suflet.  

Vreau să fiți alături de mine, pentru a putea fi alături de ea. Este tânără, frumoasă și are nevoie de ajutor! Prietenia nu se măsoară în bani, dar sănătatea în acest caz ține cont numai de bani. Nu vreau cadouri sau  urări de ziua mea, vreau ca fiecare dintre voi, atât cât poate, să doneze orice sumă crede de cuviință”.  

Donând, ar fi cel mai frumos cadou pe care mi-l puteți face.  

Vă mulțumesc și vă sunt recunoscătoare! "


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Credem cu tărie că generozitatea este în fiecare dintre noi. Prin proiectele noastre inspirăm oamenii să se implice și împreună schimbăm lumea prin generozitate.

Andreea este o fetita in varsta de 14 ani diagnosticata cu tumora la trunchiul cerebral.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

2 Donații

10 Oct 2015
10 Oct 2015