De ziua mea, vreau un avion

 

Adrian Alexa Asociatia Blondie

26% Complete
1,300 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Asociatia Blondie inchiriaza avioane private pentru a trimite copiii către tratamente din alte țări sau pentri a-i aduce acasa, complet gratuit. Aceasta initiativa s-a nascut dupa ce marea majoritate dintre zboruri au fost anulate din cauza pandemiei. 

Dupa 48 de zboruri organizate, a devenit foarte clara necesitatea unui serviciu de ambulanta aeriana, si astfel Asociatia Blondie si-a luat angajamentul sa achizioneze si sa infiinteze primul avion medical din Romania care va fi pus la dispozitia oricarei persoane care are nevoie de el, din nou, complet gratuit. 


Împreună suntem mai buni!Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Blondie s-a născut pentru a oferi copiilor bolnavi și singuri șansa la o dezvoltare maximă din punct de vedere fizic, emoțional și intelectual.

SUSŢIN PROIECTUL

Luăm un avion

#luamunavion

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

Anonymous

500 RON
02 May 2021

Anonymous

400 RON
02 May 2021
29 Apr 2021

Costel

100 RON
La multi ani!!
28 Apr 2021

Anonymous

150 RON
23 Apr 2021
Adrian Alexa : Asociatia Blondie
De ziua mea, vreau un avion