Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Mioara Cristina Mihai Asociatia Rebeca Faith Hope Love

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
750 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Imi donez ziua de nastere pentru ca vreau ca ochisorii de migdala sa fie fericiti, pentru ca imi doresc ca Rebeca sa vada cata lume o iubeste si ii este alaturi. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.



Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Rebeca Faith Hope Love este o asociatie care a fost creata pentru a veni in întâmpinarea nevoilor copiilor diagnosticați cu Boala Batten si alte boli neurologice.

Multe dintre bolile neurologice sunt boli rare. Asa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Mioara Cristina Mihai : Asociatia Rebeca Faith Hope Love
Cel mai frumos cadou de ziua mea