Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Veronica Gheța Asociația Totul Va Fi Bine

6% Complete
60 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragii mei, pe 1 mai împlinesc 35 de ani. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze!

De câte ori pe an conștientizați că sunt și semeni ai voștri mai puțin norocoși?

Prin proiectul SOS BUNICI ne propunem să ajungem regulat la persoane în vârstă, aflate în dificultate financiară, izolați și fără posibilitatea de a-și procura măcar alimentele de bază sau medicamente.

Astfel, cel mai frumos dar pe care mi-l puteți face este să fiți alături de mine printr-un mic gest, un mic pas: în loc să-mi faceți un cadou de ziua mea, donați ce sumă doriți acestei cauze!

Continuați apoi cum simțiți și cum puteți. Nimic nu e mai frumos decât să împărțiți cu cei care au mai mare nevoie de ajutor! 

Mii de mulțumiri în avans celor care se vor implica! Și, dacă vă place ideea, vă puteți dărui și voi ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este să oferim celor din jur ajutorul de care au nevoie, să atragem și să organizăm oameni care la rândul lor pot contribui mai departe in diverse proiecte și bineînțeles să devenim o organizație sustenabilă cu rezultate pe termen lung și numeroase schimbări pozitive în rândul comunității. 

Contribuie și tu la fericirea și dezvoltarea acestor persoane! 

Un gest mic poate însemna mult pentru o persoană aflată în dificultate. 

SUSŢIN PROIECTUL

SOS Bunici!

Prin proiectul SOS Bunici ne propunem să ajungem regulat la persoane în vârstă, aflate în dificultate financiară, izolați și fără posibilitatea de a-și procura măcar alimentele de bază sau medicamente.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Un gest frumos, Felicitari Vera&happy birthday for 1!
13 Apr 2021
Veronica Gheța : Asociația Totul Va Fi Bine
Cel mai frumos cadou de ziua mea