Sunt #AjutorZurli. Împreună aducem bucurie pentru 1.000 de copii bolnavi de cancer

 

Alexa Stănescu FUNDAȚIA ZURLI

100% Complete
735 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
6
Donații

Sunt o mamă norocoasă care nu a stat mult în spital cu copiii. Cu primul băiat nu am fost niciodată internata in 6 ani, iar cu fratele lui cel mic, am trecut prin 2 experiențe, scurte. Internări de o săptămână care mi s-au părut interminabile.

E grea incercarea pentru copii și pentru mame. Am plâns când i-a pus branula, când îi lua sânge. Fară să mă vadă. Doar părinții trebuie să fie puternici pentru copiii lor. Să-ți ascunzi durerea si lacrimile, să plângi in somn, pe apucate, la baie, pentru că ai da orice ca părinte pentru a vedea copilul zâmbind. Nu mai zic, sănătos. 

 

Intr-una dintre seri, câțiva tineri de la un ONG au venit in saloanele spitalului și ne-au adus baloane si jucarii. Doamne, cât mi-a schimbat seara simpla lor prezență și atenție. Eu și băiatul meu am plecat acasă repede, sănătoși. Dar alți copii si părinți nu au acest noroc. 

 

Copiii bolnavi de cancer locuiesc in spital luni de zile, alaturi de unul dintre parinti. Isi pierd copilaria, cu fiecare branula pusa la mânuță, cu fiecare fir de păr pe care il pierd, cu fiecare zi in care nu manancă dulciuri pt ca de cele mai multe ori tratamentul nu le permite asta. 

Merg acasă in vacantă doar, cand iau pauze de la tratament. Nu e nimic corect in asta.. un copil sa aiba cancer. Stiu ca pot ajuta insa sa le aduc zambetul pe buze, fie si pentru o zi. Sa fie cea mai grozava zi a lor. 

 

Ma alatur si anul acesta campaniei Mirelei Retegan si voi fi fundraiser pentru acesti copii. Dacă măcar o dată v-ati temut pentru viata copilului vostru, doneaza 5 lei sau cât poti si vrei. Stiu că putin câte putin se va strange o sumă mai mare ca sa le oferim mici bucurii si atentii copilasilor din spitalele oncologice din tara. 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

FUNDAȚIA ZURLI

Fondată în 1998, Fundația Zurli este o fundație condusă de Mirela Retegan, în calitate de Președinte.

De-a lungul anilor,  a dezvolatat și implementat proiecte ce au vizat comunitățile vulnerabile din România.

Ziua Copilului e pentru toți copiii. Și pentru cei bolnavi de cancer. Mai ales pentru ei.

Sunt aproape 1000 de copii internați în secțiile de oncopediatrie din România. Avem nevoie de tine! Donează și fii sigur că bănuțul tău ne ajută pe noi să ajungem la ei ca să le ducem din partea ta Mesaje de Iubire. Au mare nevoie să știe că nu sunt singuri în lupta asta grea. Îți multumim și te îmbrățișăm din partea fiecărui copilaș bolnăvior, dar care știe atât de bine să strângă în brațe.

Fii Ajutor Zurli!

 

Aceasta este o campanie care să ne ajute să desenăm zâmbete pe cele mai triste chipuri de copii și părinți. Doar cine a fost vreodată într-o secție de oncopediatrie știe despre ce vorbesc.  E un loc în care oamenilor le vine greu să meargă. Noi reușim să ajungem de câteva ori pe an. Din cauza pandemiei nu mai putem susține singuri campania. Așa că te rugăm să ne ajuți să d

 

6 Donații

11 May 2021
10 May 2021

Anonymous

30 RON
Felicitari pentru tot ce faci, pentru toata implicarea si energia pozitiva pe care o transmiti!
10 May 2021
❤️🤗
10 May 2021
10 May 2021
10 May 2021