Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Cristina Andras Ajungem Mari

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

A darui nu este o datorie, ci un privilegiu. Actul de a oferi unei persoane bucurie are beneficii si pentru cel care daruieste, deoarece primeste in suflet recunostinta. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine pentru a sustine aceasta cauza in care eu cred, si care va oferi acestor tineri o sansa de a primi sprijinul necesar sa isi realizeze visele.

Împreună putem face lumea un loc mai bun!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

„Îndrăznește să visezi!” este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care ajutăm ținerii instituționalizați să facă primii pași în orientarea profesională și vocațională și să îndrăznească să țintească cât mai sus.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care n

 

6 Donații

Anonymous

400 RON
30 Jun 2021

Anonymous

145 RON
15 Jun 2021

Constantin Radu

100 RON
12 Jun 2021

Anonymous

50 RON
08 Jun 2021
❤️
08 Jun 2021

Anonymous

200 RON
07 Jun 2021
Cristina Andras : Ajungem Mari
Cel mai frumos cadou de ziua mea