Educație și haleală pentru PlayHood

 

Iulian Sfircea Asociația Ferentari

11.1% Complete
111 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De  câteva săptămâni am început să mentorez câțiva copii și adolescenți din PlayHood, la Studiourile Ferentari. Am găsit aici un spațiu fabulos, unde creativitatea și educația sunt la ele acasă. Ar prinde bine o masă caldă, o pizza, o gustare pentru toți tinerii care stau uneori la Studiouri cu orele. 

Dacă v-am gâdilat urechea cu o cântare, dacă v-am făcut să râdeți la un spectacol de teatru de improvizație sau am construit proiecte frumoase împreună și vreți să-mi faceți un cadou de ziua mea, puteți să mă cinstiți aici. Nicio sumă nu e prea mică și fiecare donație se transformă în bucurie și aprecierea mea eternă.

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Promovarea educației, artei și culturii în rândul copiilor și adolescenților din Ferentari.

SUSŢIN PROIECTUL

PlayHood

PlayHood este o comunitate de copii și adolescenți mentorați și coordonați de către Mădălina Dorobanțu și Ionuț Oprea, actori profesioniști. Împreună au pus bazele unei trupe de teatru, pentru a identifica resurse și soluții educaționale alternative și pentru a adresa direct excluziunea școlară, analfabetismul funcțional și alte aspecte care împiedică dezvoltarea coerentă a tinerilor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

18 Jun 2021

Miki

100 RON
La mulți ani, Iulian! Succes, Playhood!
14 Jun 2021
Iulian Sfircea : Asociația Ferentari
Educație și haleală pentru PlayHood