Fă o faptă bună de ziua mea!

 

Alexandra Abrudean Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.

63.4% Complete
1,268 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună,

 

Sunt Alexandra și uneori am senzația că cei 4 ani de când s-a lansat programul #ȘiEuReușesc au trecut cât am clipit. Am fost acolo la fiecare pas și am făcut eu însămi pași în propria mea dezvoltare o data cu acest program. Pornit ca o inițiativă locală, crescut cu blândețe din dorința de a crea conexiuni reale între membrele rețelei învingătoarelor, specialiști și alte persoane interesate de schimbare, programul numără acum 5 comunități de suport:  în Sibiu, București, Brașov, Cluj și Satu Mare. Misiunea noastră comună este ca orice femeie care trece prin violență să beneficieze de suport specializat și acces în grupuri de sprijin, dar și de experiența altor femei care au trecut prin situații de viață similare.

 

Știu că o relație sănătoasă înseamnă respect reciproc, încredere, siguranță, și mai ales, un spațiu în care ai libertatea de a fi tu însuți/însăți. Avem nevoie de relații sănătoase pentru a putea evolua și pentru a putea avea parte de ceea ce ne dorim în viață: o familie împlinită, o carieră de succes, liniște interioară, timp pentru a ne putea bucura de lucrurile care ne aduc bucurie. 

 

Până la finalul lui 2021 ne propunem să stângem fondurile necesare pentru a organiza 3 grupuri de Relații sănătoase în comunitățile #ȘiEuReușesc din țară, la care pot prticipa peste 40 de femei. Costul unui grup este de 5000 de lei și include 6 întâlniri online cu o durată de două ore, sub îndrumarea unui psiholog specializat, într-un spațiu sigur și confidențial, distribuirea de materiale utile participantelor grupului și posibilitatea participantelor de a avea acces la comunitatea națională #ȘiEuRueșesc prin Rețeaua învingătoarelor. Temele abordate în cadrul grupurilor sunt: 

- relație sănătoasă vs relație abuzivă - recunoaște semnele

- ce se întâmplă în psihicul meu când sunt într-o relație abuzivă? 

- bine cu mine, bine cu tine - indicii de sănătate în relație

- care sunt nevoile mele într-o relație? 

- cum stabilesc limite sănătoase pentru mine? 

- cunoaște-ți stilul de atașament în relație

 

În schimbul fiecărei donații las aici poveștile învingătoarelor, despre curajul de a o lua de la capăt: https://sieureusesc.ro/ro/testimoniale și vă mulțumesc, pentru că atunci când credeți în proiectele care sunt aproape de sufletul meu îmi transmiteți că sunteți aproape de mine.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

A.L.E.G. este o organizație neguvernamentală activă din 2004 în domeniul prevenirii și combaterii violentei împotriva femeii și promovării egalității de gen. Află mai multe detalii despre noi: www.aleg-romania.eu

Ajută-ne să strângem fondurile necesare pentru 3 grupuri de Relații sănătoase în comunitățile #ȘiEuReușesc din țară (din Sibiu, Brașov, Cluj, Satu Mare, București sau alte localități), la care pot prticipa peste 40 de femei. Costul unui grup pentru 10-15 participante este de 5 000 de lei și include 6 întâlniri online cu o durată de două ore, sub îndrumarea unei echipe de psihologi specializați, într-un spațiu sigur și confidențial, distribuirea de materiale utile participantelor grupului și posibilitatea participantelor de a avea acces la comunitatea națională #ȘiEuRueșesc prin Rețeaua învingătoarelor. Temele abordate în cadrul grupurilor sunt: 

- relație sănătoasă vs relație abuzivă - recunoaște semnele

- ce se întâmplă în psihicul meu când sunt într-o relație abuzivă? 

- bine cu mine, bine cu tine - indicii de sănătate în relație

- care sunt nevoile mele într-o relație? 

- cum stabilesc limite sănătoase pentru mine? 

- cunoaște-ți stilul de atașament în relație

Implică-te acum! Donează ziua ta! 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donații

21 Oct 2021

Anonymous

150 RON
15 Jul 2021

Carla

135 RON
13 Jul 2021
Să aveți parte de multe binecuvântări în grupurile pe care le organizați!
09 Jul 2021
08 Jul 2021

Anonymous

75 RON
08 Jul 2021

Max

75 RON
08 Jul 2021
08 Jul 2021
La multi ani, sunshine 🌞
23 Jun 2021

Raluca Hanea

100 RON
La multi ani suflet fain!
17 Jun 2021

Anonymous

150 RON
La multi ani si Multumim ! #sieureusescbrasov
17 Jun 2021

Corina

100 RON
“Everything is going to be OK” - that spoiler alert gives me hope
15 Jun 2021
Alexandra Abrudean : Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.
Fă o faptă bună de ziua mea!