O cursă pentru viață!

 

Bâra Ramona-Georgiana Organizația Salvați Copiii

100% Complete
595 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Învățătura creștin ortodoxă ne îndeamnă astfel: "Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi." (Marcu 12, 30).

Pare dificil de înfăptuit acest lucru, pentru că uneori ne gândim, poate, prea mult la propria persoană și mai puțin la cei ce ne înconjoară. Cu toate acestea, sentimentul de bucurie pe care îl  simți în momentul în care știi că ai contribuit la a face lumea din jurul tău un loc mai bun, este de nedescris. Tocmai pentru aceasta am decis să mă implic în proiectul inițiat de
Salvați Copiii; să alerg pentru o șansă la viață, să încerc ca prin propriul efort să pun o cărămidă la ceea ce și-a propus să realizeze în acest an organizația menționată anterior. Acest lucru nu se poate întâmpla decât prin implicarea noastră, a tuturor!

Așa cum noi am primit șansa de a trăi, să ne îndreptăm acum atenția către cei mai mici decât noi și să ajutăm la a le oferi și lor șansa la viață! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Editia a 9-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 4-5 septembrie 2021 de catre Asociația Club Sportiv Bucharest Running Club in parteneriat cu Federația Română de Atletism, Primaria Municipiului București si Proedus. Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara – curse pentru copii si adolescenti: cursa copiilor, cursa ad

 

6 Donații

Anonymous

100 RON
01 Aug 2021

Anonymous

100 RON
01 Aug 2021

Ioana Vlad

55 RON
01 Aug 2021
30 Jul 2021
29 Jul 2021

Anonymous

100 RON
26 Jul 2021
Bâra Ramona-Georgiana : Organizația Salvați Copiii
O cursă pentru viață!