Împreună luăm 1000 de kituri de toamnă pentru copiii din secțiile de oncopediatrie

 

Bianca Morariu FUNDAȚIA ZURLI

14.1% Complete
705 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
5
Donații

Sunt Bianca Morariu, organizator și promoter de evenimente.


Sunt în această campanie deoarece cred că fiecare dintre noi putem să dăm o luminiță de speranță din partea noastră bună oamenilor care direct sau indirect ajung înspre noi. Să fim motivul pentru care părinții cred în mai bine și într-un cer albastru cu nori albi când cerul lor este mult prea întunecat.


Sunt aici ca împreună să fim sprijin, pentru copiii ale căror probleme sunt mai mari decât ale celor mai mulți dintre noi adulții. Copii care în loc să fie necăjiți că li s-a spart mingea sau li s-a stricat bicicleta, îndură dureri pe care probabil mulți dintre noi adulții nu am fi capabili să le îndurăm cu senintatatea acestor copii, ființe atât de fragile.


Sunt aici, deoarece cred că 10 lei de la fiecare om din jurul meu, poate fi kit-ul atât de necesar pentru o mică parte din Copiii cu Branule ai României.


Mulțumesc că alegeți să intrați cu mine în hora binelui. Împreuna suntem speranța și încredere.

Ce conțin kit-urile de toamnă?

Pijamale, papuci, șosete, prosoape, produse de igienă corporală (săpunuri, geluri de duș, șampon, periuțe de dinți, pasta de dinși, apă de gură), jucării, cărți de povești.

CUM POȚI AJUTA?

✅ DONEAZĂ direct prin CARD BANCAR de pe telefon sau calculator, în 2 pași, accesând ➡️ ➡️ https://nouageneratie.galantom.ro/donations/add?id_fundraising_page=22743&GV=new-ms
✅ DONEAZĂ direct în contul fundației, prin TRANSFER BANCAR, folosind datele de mai jos:

Benficiar: Fundatia Zurli

❇️Cont LEI: RO70INGB0000999906701090

❇️Cont EURO: RO67INGB0000999910896976

Banca – ING Bank. Detalii tranzacție: Campanie Ziua Eșarfelor Colorate

✅ DONEAZĂ prin PAYPAL la adresa de e-mail ➡️ ➡️ fundatia@zurli.ro, detalii tranzacție Campanie Ziua Eșarfelor Colorate

✅ DONAȚII FIRME ➡️ ➡️ Dacă reprezinți o companie și vrei să ajuți în campanie, se încheie contract de sponsorizare. Pentru asta te rugăm scrie-ne pe email la fundatia@zurli.ro datele companiei.

Pentru mai multe detalii și informații vă stăm cu drag la dispoziție pe e-mail fundatia@zurli.ro sau la numărul de telefon 0741530408. Mulțumim!

În secțiile de oncopediatrei din România sunt internați activ peste 1.000 de copii bolnavi de cancer. Primul lucru care le dispare atunci când primesc diagosticul este zâmbetul. Apoi începe o luptă cruntă în care le dispare părul, iar pe capetele lor micuțe își fac apariția eșarfe colorate, care să le ascundă suferința.

Pe 12 octombrie, chiar de Ziua Eșarfelor Colorate, Caravana Zurli se va împărți în echipe care vor porni concomitent în cele 8 orașe din România în care există secții de oncopediatrie, pentru a duce cadourile Copiilor cu Branule.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

FUNDAȚIA ZURLI

Fondată în 1998, Fundația Zurli este o fundație condusă de Mirela Retegan, în calitate de Președinte.

De-a lungul anilor,  a dezvolatat și implementat proiecte ce au vizat comunitățile vulnerabile din România.

Ziua Eșarfelor Colorate se întâmpla și în acest an, pe 12 Octombrie. Este ziua în care ne îndreptăm atenția și emoția spre copiii din spitalele de oncopediatrie din toată România. Sunt aproape 1000 de copilași care au nevoie de noi pentru a transforma durerea cauzată de branule în zâmbete născute din bunătatea oamenilor. Te invităm să ne fii alături și de data aceasta.

Ziua Eșarfelor Colorate se întâmpla și în acest an, pe 12 Octombrie. Este ziua în care ne îndreptăm atenția și emoția spre copiii din spitalele de oncopediatrie din toată România. Sunt aproape 1000 de copilași care au nevoie de noi pentru a transforma durerea cauzată de branule în zâmbete născute din bunătatea oamenilor. Te invităm să ne fii alături și în acest an. Ziua Eș

 

5 Donații

Anonymous

300 RON
23 Sep 2021

Anonymous

75 RON
23 Sep 2021
150 RON
23 Sep 2021
Da asa e zâmbetul dispare dar reapare! Sunt mama unui copil care trece prin asta.
23 Sep 2021

Anonymous

30 RON
23 Sep 2021