De ziua mea vreau copii veseli!

 

Andreea Ciucă Ajungem Mari

25% Complete
100 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
1
Donații

Cred că e extrem de important să privim dincolo de învelişul exterior, să privim către oamenii care fac parte din locurile pe lângă care trecem zi de zi, oamenii care s-au născut şi au crescut acolo, oamenii care s-au jucat, au zâmbit, au plâns, au greşit, au învăţat.

Suntem oameni care cer ajutorul atunci când au nevoie de ceilalţi. Şi care, la rândul lor, ajută întotdeauna. Așa că îmi donez ziua de naștere! 

Anul acesta nu vreau cadouri, nu vreau nici să mi se spună "La mulți ani!". Anul acesta vreau să facem împreună copii fericiți. Cred că există persoane care vor dona din dorința de a dărui cât mai multe zâmbete. Am fost martoră la gesturi de tandreţe, de bunătate şi de sacrificiu. Vreau să fiu martoră și de data aceasta la un gest frumos.

Nu uitați că doar împreună Ajungem MARI!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Transformă-ți ziua de naștere într-un an de educație și încurajare pentru un copil dintr-un centru de plasament! În loc de cadouri, transmite-i lui pentru un an intreg dragoste, incurajare, atentie, incredere, timp, povesti, motivatie, valori, cunostinte si multe alte lucruri pe care nu le primeste asa cum ar merita. Invitam oamenii inimosi sa isi puna o altfel de dorinta de ziua lor:

 

1 Donații

Anonymous

100 RON
O initiativa foarte buna! Bravo Andreea!
21 Nov 2016