Haideti sa ii sustinem pe cei ce infrunta o boala incurabila !!!

 

Maria Tomescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alerg pentru speranta si demnitate ! Alerg pentru ca vreau ca durerea sa nu mai puna bariere zambetelor unor oameni care merita sa se bucure de viata ! Alerg pentru ca imi pasa ...si sper ca si tie, deodata ce ai ajuns aici !
Alerg pentru ca imi doresc din suflet ca activitatea mea sa aiba un ecou puternic pentru oamenii ingrijiti de Hospice, locul unde se mai pot bucura de simplele placeri ale vietii, desi le-a fost dat sa poarte pe umeri diagnosticul unei boli incurabile .
Haideti sa nu ramanem indiferenti in fata copiilor si adultilor ce se confrunta zilnic cu aceasta realitate cruda !
Pe indiferenta cu putem intemeia nimic durabil...

"Indiferenta este paralizia sufletului, o moarte prematura ." - Anton Cehov

Eu alerg, tu ma sustii si esti alaturi de ei !!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

6 Donații

Anonymous

100 RON
10 May 2017
05 May 2017
Big wheel keep on turning, Proud Marry keep on running. And we're rolling!
05 May 2017

Laura J

80 RON
Impreuna putem face o schimbare!
04 May 2017
Fugi Marieeeeeeeeeeeeee!
12 Apr 2017
Alaturi de tine, in fapte bune! :)
11 Apr 2017
Maria Tomescu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Haideti sa ii sustinem pe cei ce infrunta o boala incurabila !!!