GO Lifetime UltraMarathon

 

Gabriel Solomon Asociația Inima Copiilor

100% Complete
4,000 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Luni, 23 iunie, vom lua startul la cea mai lunga cursa din viata noastra: GO LifeTime ULTRAMARATHON.
Cu bucurie in suflet avem placerea sa va invitam sa fiti alaturi de noi la startul unicei editii a acestei curse.

Aceasta invitatie vine atasata cu o inscriere asigurata si un wildcard gratuit pentru taxa de participare. Aveti totusi oportunitatea sa directionati o suma catre cauza oficiala a evenimentului: Asociatia Inima Copiilor, pentru susținerea Sectiei de Terapie Intensiva Nou Nascuti din cadrul Spitalului Marie Curie. Daca optati pentru acest lucru o puteti face alaturi de gandurile bune cu un click pe butonul de doneaza.

Va asteptam cu drag la start!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Ajutăm medicii să trateze copii cu malformații cardiace și nou-născuți grav bolnavi. Din 2006.

Cât timp în România vor veni pe lume inimi care au nevoie de ajutor, nu ne vom opri. Îți mulțumim pentru sprijin!

 

Dacă nu vreți sa vă faceți o nuntă cu dar, vă oferim o alternativă și mai bună. Să vă faceți o pagină pe Galantom unde invitații la nunta voastră să doneze banii pe care vi i-ar fi dat ca dar la nuntă către o cauză în care voi credeți și pe care vreți să o susțineți.  Surprindeți-vă prietenii care vor să afle "cât merge masa" la nunta voastră directionându-i să

 

12 Donații

Asa cum orice suflet de copil este o binecuvantare si o minune pentru orice parinte, asa a-ti fost si voi pentru acesti micuti ingerasi care au nevoie de orice mic ajutor, iar poate pentru parintii acestor micuti a-ti fost o licarire de speranta! va dorim multa fericire, sa va respectati unul pe altul, sa va indepliniti toate visele si dorintele , iar cel mai important, va dorim ca iubirea voastra sa nu aiba linie de Finish!;)cu mult drag cei de acasa :)!
22 Jul 2014
Oana, Gabi, As vrea sa fac donez si eu 250 lei pt Asociatia Inima Copiilor.
12 Jul 2014
Casa de Piatra! Numai bine va doresc!
09 Jul 2014
Felicitari!!! Casa de piatra! :)
02 Jul 2014
02 Jul 2014
Casa de piatra!
02 Jul 2014
Dearest ours Oana and Gabi, so much expected and peak performance event. We, a bit more experienced of you in this context, wish you lots of Love, Trust, Sharing, Patience and Support on this journey...and one more key for success 'the wife is always right' (tested many many times) :) Tania and Stan
01 Jul 2014
"If you want to go fast go alone. If you want to go far go together" Sa aveti un ultramaraton plin de iubire si cat mai multe realizari!
23 Jun 2014
Sunteti frumosi. La fel ca ceea ce faceti.
22 Jun 2014
Sa aveti grija unul de celalalt si sa fiti cat mai fericiti alaturi de cei dragi. Sa continuati sa luptati pentru cei care au nevoie de oameni ca voi!
20 Jun 2014
Pentru împlinirea tuturor viselor.
19 Jun 2014
Gabriel Solomon : Asociația Inima Copiilor
GO Lifetime UltraMarathon