Run for autism!

 

Teo & Ana Help Autism

87.333333333333% Complete
1,310 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

1 copil din 68 este diagnosticat cu autism; tulburarea este mai frecventă decât cancerul, diabetul și sindromul Down. Copilul cu autism poate începe să vorbească mai târziu, poate să nu-și privească parinții în ochi, poate sa nu se înțeleagă cu cei din jur, sau poate nu va avea prieteni, poate se va concentra greu, poate va fi frustrat sau poate nu va avea control asupra emoțiilor sale.

Orice s-ar întâmpla, călatoria acestui copil nu e una ușoară. Și acest copil poate fi al meu, al tău sau al oricui. Dar autismul nu definește un copil - numai acesta poate defini autismul. Alergăm așadar pentru copiii care vor să-și scrie singuri povestea, care vor o șansă la un fir epic fericit și care, poate într-o zi, vor trăi într-o lume unde autismul nu e o povară, ci doar un mic hop.

Ajută-ne în demersul de a strânge fonduri pentru Asociația Help Autism care se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism.

Pentru copilul oricui…


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cu

 

8 Donații

oana,dragos,adita,marcu,cristache

950 RON
felicitari !!!
23 Oct 2017
13 Oct 2017
Mult succes!
12 Oct 2017

Oana

55 RON
11 Oct 2017
Sa alergati repede si bine. Sa aveti grija sa nu va accidentati
10 Oct 2017
25 Sep 2017
Succes!
15 Sep 2017

Mani

30 RON
06 Sep 2017
Teo & Ana : Help Autism
Run for autism!