Alerg pentru un viitor mai bun al copiilor!

 

Daniela Vrabiuta Organizația Salvați Copiii

100% Complete
1,395 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am ales sa alerg pentru cauza Salvati Copiii si sa acord suportul meu acestui proiect fiindca totul este despre viata, iar viata incepe si continua prin copii. Ei reprezinta motivatia noastra de a merge mai departe, de a nu renunta niciodata la speranta unui viitor mai bun. Modul in care ii educam, ii dezvoltam si ii sprijinim este relevant pentru viitorul tuturor.  Iubesc mult copiii si cred in potentialul lor de a ne influenta si de a schimba lumea.

 Multumesc pentru sprijin si donatii,

Daniela


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cu

 

5 Donații

Multumesc Sal!
13 Oct 2017
Pentru efortul Danielei
09 Oct 2017
03 Oct 2017
Orice copil merita o sansa!
02 Oct 2017
Mult succes!
02 Oct 2017
Daniela Vrabiuta : Organizația Salvați Copiii
Alerg pentru un viitor mai bun al copiilor!