Dar din dar se face

 

Loredana Radu Asociația P.A.V.E.L.

100% Complete
1,065 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Hei, oameni dragi! Pentru ca in ultima vreme am avut parte de atat de multe lucruri bune care au pasit in viata mea, pentru care sunt profund recunoscatoare, m-am gandit ca ar fi bine sa impart din spiritul pozitiv si in jurul meu... doar-doar o fi molipsitor :-)

Asa ca, sunt incantata sa va anunt ca anul acesta imi donez ziua de nastere pentru o cauza care pe de o parte mi-e draga, dar pe de alta parte rascoleste amintirea tatalui meu, mult prea devreme plecat din lumea asta. Proiectul se numeste Scoala de spital si este sustinut de Asociatia PAVEL.

Ca fost profesor in Romania stiu ca sunt multi copii care doresc sa exceleze, ambitiosi si cu sete de carte, asa ca sunt convinsa ca prioectul va fi un succes. Cu atat mai mult cu cat este vorba de copii suferind de diverse maladii, care-i impiedica sa aiba o viata normala, in afara spitalelor. Pentru ei, a invata lucruri noi si a descoperi universuri posibile, va constitui cu siguranta oaza de relaxare in tumultul vietii lor mult incercate.

Asa ca, oameni dragi, cei care ma cunoasteti... mai mult sau mai putin, anul acesta as vrea sa acceptati provocarea unui cadou nonconformist...in loc de cutii de ciocolata, carti, posete sau hainute si chiar flori...donati va rog pentru speranta intr-un viitor mai bun si mai puternic. Copiii merita sansa si avantajul oferit de scoala...chiar daca...de spital.

Va multumesc din suflet!

CUM DONEZI?

DONAȚII DIRECTE prin plata cu cardul, în RON, prin Galantom sau Mobilpay, accesând: https://secure.mobilpay.ro/buy-product/16pnbt

DONAȚII PRIN ORDINE DE PLATĂ în contul Asociatiei PAVEL, deschis la BANCPOST S.A., sucursala TITAN, sector 3, București, România (cu mențiunea "E ZIUA MEA").

Conturi curente:

RON: RO81 BPOS 7100 3031 332R OL01

USD: RO92 BPOS 7100 3031 332U SD01

EURO: RO48 BPOS 7100 3031 332E UR01

Din străinatate:

Account holder: Association PAVEL

Name of bank: BANCPOST S.A., branch TITAN

Address bank: B-dul Basarabia, Sector 3, Bucharest, Romania

IBAN account: RO48BPOS71003031332EUR01

Bank account: 4871003031332EUR01

SWIFT/sorting code/aba/chips: BPOSROBU

DONAȚII DIRECTE, efectuate la sediul Asociației PAVEL, din București, Șos. Mihai Bravu, Nr. 311-313, Bl. SB 1, Sc. 1, Et. 1, Ap. 1, Sector 3 sau la Centrul PAVEL (în incinta Institutului Oncologic, Et. 1, Șos. Fundeni 252, specifică faptul că donezi pentru acest proiect – “E ZIUA MEA”).

 

DESPRE ASOCIAȚIA PAVEL

Asociaţia PAVEL este asociaţia părinţilor care au copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 Mai 1996. 

Asociaţia PAVEL are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Programe şi activităţi desfăşurate de echipa PAVEL:
1. Casa părinţilor - găzduire gratuită pe perioada de spitalizare pentru copii bolnavi şi părinţii lor
2. Asistență socială şi ajutor umanitar de urgenţă
3. Evenimente speciale pentru copiii care petrec sărbătorile în spital
4. Tabere şi excursii pentru copii şi tineri
5. Terapie prin ludoterapie, arte combinate şi terapie ocupaţională
6. Consiliere psihologică
7. Şcoala de spital pentru copii şi adolescenţi spitalizaţi – servicii educaţionale adaptate condiţiei de sănătate
8. Consiliere juridică
9. Recuperare prin stimulare senzorială
10. Îmbunătăţirea condiţiilor de îngrijire şi tratament în secţiile de oncopediatrie şi de promovare a drepturilor pacienţilor şi de îmbunătăţire a imaginii acestora
11. Campanii umanitare pentru cazurile sociale care necesită sprijin financiar pentru tratament şi îngrijire de calitate 
12. Campanii de conştientizare a publicului asupra semnelor cancerului la copii şi de prevenţie în rândul tinerilor
13. Telverde (Cancer Helpline) 0 800 800 421, linie telefonică disponibilă gratuit din 2007, număr la care pot fi oferite informaţii copiilor şi adolescenţilor bolnavi de cancer, părinţilor precum şi publicului larg interesat. Cancer Helpline este primul şi singurul telefon de acest tip din România.

 

DESPRE PROIECTUL DĂRUIEȘTE ZIUA TA

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

SUSŢIN PROIECTUL

Scoala de spital

Un raspuns concret pentru intampinarea nevoilor educationale ale acestor copii, adolescenti sau tineri, care sunt inscrisi in invatamantul de masa sau care au abandonat scoala, temporar sau definitiv, exista doar in 4 spitale din Romania: doua programe in Bucuresti, implementate de doua asociatii neguvernamentale, si doua programe de educatie inclusiva si care au fost preluate ca model de autoritatile responsabile pentru educatie din anul 2015.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

4 Donații

20 Dec 2017

Anonymous

250 RON
15 Dec 2017
14 Dec 2017

Constantin Dumitroae si Iulia Cazamir

210 RON
14 Dec 2017
Loredana Radu : Asociația P.A.V.E.L.
Dar din dar se face