Daruind vom dobandi

 

Georgiana Ungureanu Asociația Covorașul Fermecat

6% Complete
30 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Au mai ramas cateva zile pana la ziua mea. Ma simt implinita si bucuroasa de tot ce ma inconjoara: familie, prieteni si colegi. “Daruind vei dobandi” sunt cuvintele care ma urmaresc de ceva vreme. Daca fiecare ar darui un pic mai mult viata noastra s-ar schimba radical. Sa daruim asadar: zambete, ganduri bune, haine, mancare. Fiecare dupa putere.  Si anul acesta imi puteti spune “la multi ani” daruind. O masa calda unui batran, hainute unui copil sau daca va place munca mea Asociatiei Covorasul Fermecat.

Va multumesc ca imi sunteti alaturi!

Sarbatori cu bine,

 

Cu mult drag,

Georgiana 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Credem cu tarie ca orice copil, indiferent de afectiunea de care sufera, are un loc in comunitatea noastra si se poate bucura de viata la fel ca mine si ca tine.

Orice copil merita sa isi atinga maximul de potential.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

1 Donații

La multi ani frumosi!!! Sa ai parte de tot ce e mai bun de la viata!!!
05 Dec 2017