Hai să construim împreună povestea copiilor din centrele de plasament!

 

Gabriela Toma Asociatia Young Initiative

2.8125% Complete
225 RON
Sumă strânsă
8,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Întotdeauna mi-a plăcut să pun întrebări și să ascult povești. Mai târziu, am învățat să ascult și să-i înțeleg mai bine pe cei din jur, uneori fără a pune întrebări. Dar poveștile au rămas pentru mine un fel de generator magic la care mă întorc mereu pentru a afla răspunsuri. Povestea copiilor din centrele de plasament este una pe care o cunoaștem parțial, dar pe care o putem construi și la care putem contribui pentru a o afla peste ani, atunci când fiecare dintre aceștia, în calitatea de tânăr, va avea motive s-o mărturisească.

Întotdeauna, viața unui om mi s-a părut asemănătoare vieții eroilor din basme. Eroul călătorește, este ajutat de anumite persoane, este sprijinit, îndemnat, încurajat, chiar în momentul de formare a caracterului și a unei atitudini sănătoase. Continuă drumul și ajută alte persoane care au nevoie de el. O lume în care toți sunt conectați și în care gestul unuia se reflectă într-o oglindă în care ne privim cu toții, realitatea însăși.

Amintirile cele mai dragi pe care le port oriunde aș merge sunt clipele în care am fost încurajată să dăruiesc, o lecție pe care am învățat-o în familie și pe care doresc s-o transmit mai departe. O sumă de bani nu înseamnă doar prețul unei cărți sau al unui joc, care pot fi de mare folos copilului, înseamnă mai degrabă timpul tău pe care îl petreci muncind, efortul pe care îl depui, momentele de inspirație în care găsești soluții, înseamnă grijă și empatie față de cei din jur.

Alege să faci parte din călătoria reușită și inspirațională a unui copil din centrele de plasament! Alege să construiești punți către cunoaștere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastra are 4 cuvinte care ne motiveaza in fiecare zi: Empowering people through education. Sprijinim oameni si comunitati din Romania si Europa sa se dezvolte prin educatie pe 3 piloni principali: Social, Youth, NGO Development.

Toți copiii din centrele de plasament au dreptul la șanse egale la educație și viață. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

4 Donații

r
07 Mar 2018
03 Mar 2018
01 Mar 2018

Anonymous

50 RON
01 Mar 2018
Gabriela Toma : Asociatia Young Initiative
Hai să construim împreună povestea copiilor din centrele de plasament!