Teams4Dreams-trupa Dinamic - semimaraton

 

Paula Mitru Fundatia Copii in Dificultate

15% Complete
300 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
1
Donații

     Bună. Sunt Paula Mitru, maestru balet și coordonator al trupei de dans Dinamic.

      Cred în poveștile frumoase unde oamenii ajută oameni! Cred în visele care devin realitate! Orice copil visează și orice copil poate fi ajutat!

       Fă și tu parte din Dinamic #Teams4Dreams donând pentru cauza susținută de noi!

       Te alături acestei trupe tinere formată din 23 de copii:

Albu Daria, Chitescu Ilinca, Ciausu Alexia, Ciomag Mihaela, Gheorghe Delia, Gheorghe Maya, Ivașcu Andreea, Manessi Serena, Mihalache Ștefania, Moldoveanu Bianca, Murarusi Medeea, Petre Alexandra, Radu Florina, Șerbănescu Bianca, Sichim Alexandra, Sirbu Dariana, Trita Maria, Valeanu Rebeca, Vlad Bianca, Vlad Emma, Zorila Daiana, Ionescu Alexandru și Ionescu Cristian.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic.

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 12-13 Mai 2018, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Semi-Maraton- Cursa individuală - 21.097 km- Cursa scaunelor cu rotile - distanță la alegere: 21.09

 

1 Donații

03 May 2018