E toamna.... si ,,Invatam ALTFEL" la Ceainaria Tabiet Bucuresti!

 

Ceainaria TABIET pentru campania Invatam ALTFEL Fundația Comunitară București

14.16% Complete
354 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
1
Donații

Pranzul traditional pe care-l pregatim pentru cauza ,,Amenajarea primului Centru pentru invatare alternativa din mediul rural ,,Invatam altfel", aduce in Bucuresti, la Ceainaria Tabiet, intr-un ambient relaxant, pret de cateva ore bune in jurul pranzului, amestec de culori si gust din bucataria si gradina bunicii! Oamenii cu drag de sat si schimbare in bine in lumea lui, sunt asteptati la Ceainaria Tabiet, unde muzica buna, live, relaxanta iti mangaie sufletul. Daca vreti sa va lasati purtati de creativitate si sa experimentati ce inseamna ,,a invata ALTFEL", puteti incerca pictura pe sticla sau jocuri ,,marca TABIET" ! Initiatorii proiectului, va vor povestii despre proiect si resursele vii ale satului romanesc, atat de potrivite pentru invatarea alternativa! Nu veti pleca de aici decat luand cu voi o mica surpriza culinara CANDestiDULCE..... Iti este dor de ,,ACASA" ? iti este dor de un pranz cu produse adevarate de la bunica din gradina si bucatarie? Noi iti oferim ocazia sa consumi din produsele preparate ,,in casa" pentru tine, sa petreci cu noi ore agreabile si sa sustii printr-o donatie primul Centrul de invatare alternativa din mediul rural ,,Invatam altfel"! Iti doresti sa vezi schimbare in bine si in locurile copilariei? Implica-te, sustinand amenajarea centrului de educatie alternativa ,,Invatam altfel”!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

De unsprezece ani, lucrăm în București - un oraș aglomerat, cu multe probleme, dar și cu multe idei despre cum ar putea fi mai bine. 

The Big Lunch Bucharest are loc pe 27 septembrie și este un eveniment de comunitate și de fundraising pentru cauze din București. Ne propunem să facem cel mai mare prânz din capitală împreună cu ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, restaurante, bistro-uri, bloggeri, familii, grupuri de prieteni și chiar vecini. The Big Lunch Bucharest își propune să facă fundraising pentru 15

 

1 Donații

De ce invatatorii si profesorii nu protesteaza in fata Guvernului pentru salarii mai mari si mai multe fonduri pentru scoli? Intreb si eu... Spor la treaba! Folositi cu chibzuinta banii!
29 Sep 2014