Bunatati culinare

 

FUNDATIA NOI ORIZONTURI Fundația Comunitară București

5.2% Complete
260 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
4
Donații

Ştiai că doar luând prânzul poţi ajuta un copil nevoiaş să trăiască o experienţă ce îi poate schimba viaţa? Noi, Fundaţia Noi Orizonturi, te invităm la un prânz sănătos, prin care să oferim o şansă la educaţie sănătoasă copiilor şi tinerilor din 5 centre de plasament din Bucureşti. Prin implicarea ta , ce constă într-o donaţie (costul prânzului), 140 de copii şi tineri orfani, abandonaţi şi din familii foarte sărace se vor putea bucura timp de 2 zile de activităţile educativ-distractive ale programului VIAŢA, ce se bazează pe metoda educaţiei prin aventură. Nevoile acestor copii şi tineri sunt foarte diferite, însă fiecare dintre ei are nevoie să-şi câştige încrederea îi sine, să îşi dezvolte abilităţile de comunicare şi relaţionare, de lucru în echipă, de analiză. Iar dezvoltarea acestor abilităţi este ceea ce reuşim să facem prin programul VIAŢA. Aşadar, te invităm să iei prânzul cu noi pentru a-i susţine pe aceşti copii şi tineri care au atât de multă nevoie de ajutorul nostru. Nu avem bucătari de renume, dar avem acele 3 ingrediente necesare pentru o masă delicios de sănătoasă, un prânz from farm to fork: „exact ca la mama acasă”, „cu dragoste”, „legume de sezon primite de la producători locali, crescute în ritmul lor şi mângâiate de soare”. Te aşteptăm cu bunătăţuri culinare, dar şi cu bunătăţuri pentru minte şi suflet: activităţi din Tabăra VIAŢA, de care să te bucuri ca un copil! Susţine-i pe copii şi tinerii instituţionalizaţi, luând parte la un prânz sănătos! Hai la masa pentru VIAŢA!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

De unsprezece ani, lucrăm în București - un oraș aglomerat, cu multe probleme, dar și cu multe idei despre cum ar putea fi mai bine. 

The Big Lunch Bucharest are loc pe 27 septembrie și este un eveniment de comunitate și de fundraising pentru cauze din București. Ne propunem să facem cel mai mare prânz din capitală împreună cu ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, restaurante, bistro-uri, bloggeri, familii, grupuri de prieteni și chiar vecini. The Big Lunch Bucharest își propune să facă fundraising pentru 15

 

4 Donații

Imi pare rau ca nu am ajuns la The Big Lunch, dar suntem alaturi de voi de cate ori putem.
08 Oct 2014
26 Sep 2014
Felicitari
26 Sep 2014
17 Sep 2014