Alerg pentru independența oamenilor în scaune rulante!

 

Monica Savin Fundația Motivation România

100% Complete
1,510 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt Monica Savin și voi alerga la Maratonul București, cursa de 10 km.

Este prima dată când particip la eveniment și este bucuria mea să mă implic alături de Fundația Motivation! 

Urmărind proiectele lor, importanța acestora pentru oamenii cu dizabilități, am realizat că luăm de-a gata o mulțime de privilegii: să te trezești dimineața și să cobori cu ușurință din pat, să mergi drept, pe două picioare pentru a-ți pregăti cafeaua, să urci și să cobori orice trepte (fără să-ți treacă măcar prin cap scenariul că nu ai avea cum să intri într-o clădire fiindcă nu ai pe unde sau nu ai cu ce), să mergi cu transportul în comun (așa cum este el). Lista este foarte lungă și sunt sigură că nu aș putea să cuprind în minte toate problemele!

Echipa de la Fundația Motivation îi ajută pe oamenii care nu se bucură de toate acestea să fie autonomi, să ducă o viață obișnuită si problemele să nu vină din lipsa unui scaun rulant (condiție esențială pentru a te mișca), ci din cauze mai “tradiționale”: starea vremii, probleme la job, lipsa unei prăjituri preferate… știți voi.

Am nevoie de ajutorul vostru pentru a strânge suma de 1500 lei, bani necesari achiziționării de scaune rulante care vor fi ulterior donate! Mulțumesc tare mult!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

6 Donații

12 Oct 2018

Mihail Catalin Mircea

150 RON
12 Oct 2018
12 Oct 2018
Mult succes, Monica! Mult succes Fundației Motivation in acest proiect si in tot ce isi propun in viitor!
11 Oct 2018

Anonymous

150 RON
11 Oct 2018

Anonymous

30 RON
02 Aug 2018
Monica Savin : Fundația Motivation România
Alerg pentru independența oamenilor în scaune rulante!