Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

 

Carmen-Brindusa Florescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
455 RON
Sumă strânsă
1 RON
Target
5
Donații

Acum 4 ani am facut parte din echipa de fundraising HOSPICE Casa Sperantei, iar inima mea tot mai bate acolo la fel de puternic! Iubesc aceasta cauza si tot ceea ce fac acesti oameni minunati pentru cei incercati de boli incurabile sau limitative de viata.

Beneficierea de ingrijire paliativa este o loterie in Romania, loterie la care mai putin de 1 din 10 romani au acces... Pentru pacientii de la Hospice toate serviciile sunt gratuite. Stiu cat de mult conteaza fiecare leu donat.

Pe 23 August este ziua mea. Cadoul pe care mi-l doresc este sa pot reusi sa transform in donatii fiecare gand, urare sau imbratisare de la voi, prieteni vechi si noi, de oriunde va aflati acum.

Nimeni nu poate oferi zile vietii, dar la Hospice se aduce viata in zilele pacientilor...

 

Pentru cei care nu stiu despre aceasta fundatie:

 

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

____________

 

Four years ago, I was part of the HOSPICE Casa Speranței Fundraising Team, and my heart is still beating out there! I love this cause and everything those wonderful people do for those who have been diagnosed with incurable or limiting life disease.

Benefiting of palliative care is a lottery in Romania, a lottery where less than 1 out of 10 Romanians have access ... For Hospice patients all services are free of charge. I know how much each lei donated counts.

August 23 is my birthday. The gift I want is to be able to turn into donations every thought, wish or hug from you, old and new friends, wherever you are now.

No one can offer life, but Hospice brings life to patients' days ...

For those who do not know about Hospice:

 

HOSPICE Casa Speranței provides paliative care services to children and adults suffering from incurable diseases. The services are provided in the day center, ambulatory and hospital units for hospitalization in Brasov and Bucharest, at the patients' homes and in the partner hospitals. The Foundation's full support is free and unconditionally provided to patients and their families, regardless of the material condition, social condition, and the environment in which they come from. HOSPICE is a house, a refuge and a symbol that remind us that we are not alone and that we can create moments of normality, even when the trivial things are done with a frightening effort.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

Anonymous

50 RON
LMA, Brin!!!
24 Aug 2018
100 RON
La multi ani frumosi, linistiti si calzi, Brin!
23 Aug 2018
23 Aug 2018
250 RON
La Multi Ani - Barbs and Stalin
23 Aug 2018
20 Aug 2018