Hai cu noi pentru copilării fericite!

 

Diana Cașu Fundația Motivation România

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare!

Noi suntem Victor & Diana și în octombrie vom participa la Bucharest Marathon, pentru a susține cauza Fundației Motivation, libertatea de mișcare a oamenilor care au nevoie de scaune rulante.

Victor va face senzație la cursa Jogging în scutece, iar eu voi fi susținătoarea lui numărul 1 :).

Dacă doriți să ne fiți alături în această cursă, o puteți face printr-o donație!

Ne dorim să alergăm și să strângem 1000 lei, bani care vor fi folosiți de Motivation pentru a dona scaune rulante copiilor cu dizabilități locomotorii.

Binele se face împreună!

Hai cu noi pentru copilării fericite, indiferent de modul de deplasare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Diana Cașu : Fundația Motivation România
Hai cu noi pentru copilării fericite!