Îmi dăruiesc ziua copiilor de la HOSPICE Casa Speranței

 

Adrian Sibiștianu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
735 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
12
Donații

Salut tuturor,

Pe 18 Septembrie este ziua mea de nastere, iar anul acesta am decis sa-mi donez ziua de nastere pentru o cauza mai mult decat nobila. Am avut placerea si onoarea de a cunoaste o parte din copii si adultii cu boli incurabile care beneficiaza de ingrijirea paliativa oferita gratuit de HOSPICE Casa Sperantei. Maia mi-a amintit ceva ce noi, oamenii mari, mai uitam cateodata: „Te gandesti ca nu exista nimic urat sau rau pe lume si dai din maini sa prinzi toti tantarii, asa se danseaza cu adevarat”. Stefi m-a invatat sa fac selfie-uri optimiste, Anuta isi infrunta foaia plina de diagnostice cu zambetul pe buze, Claudiu ne-a aratat ca nimic nu e imposibil, nici macar sa termini un maraton un carucior cu rotile, doamna Ica imi scrie fun facts despre Eminem, iar de la doamna Georgeta stiu retete si cum se face o cafea buna. Am cunoscut femei puternice care isi scriu boala „ca-n cer” si copii care ar putea fi orice erou, dar aleg culoarea mov din curcubeu, oameni care sunt ajutati sa se bucure de fiecare clipa de viata.

Asa ca cel mai frumos cadou pe care mi-l puteti face este sa mentinem bucuria celor care infrunta diagnostice grele. In loc de o carte, un tricou sau orice alt cadou, puteti face o donatie in contul HOSPICE. Fiecare donatie se va traduce in ingrijire paliativa gratuita si in sprijin pentru cei care trec printr-un moment greu.

Click pe „Vreau sa fac o donatie” si urmati pasii. Nu-mi faceti doar mie o mare bucurie, ci ii si ajutati pe toti pacientii Hospice.

Va multumesc anticipat! #HospiceCasaSperantei #Multumesc #Doneaza #TeamHospice


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

12 Donații

20 Sep 2018

Anonymous

50 RON
Big like!
18 Sep 2018
La multi ani!
18 Sep 2018
100 RON
BCL, la multi ani!
18 Sep 2018

Magdalena

30 RON
La multi ani!
18 Sep 2018
La multi ani, Sibi!
18 Sep 2018
La multi ani!!
18 Sep 2018

Anonymous

30 RON
18 Sep 2018
La multi ani cu fericire si sanatate, Adi! Felicitari pentru ceea ce faci! ☺
18 Sep 2018

Anonymous

15 RON
11 Sep 2018

Ioana S

50 RON
Hai sa traiesti, Sibi! Toate cele bune :*
11 Sep 2018

Dragos Albei

150 RON
Felicitari Sibi si la multi ani!!!
11 Sep 2018