Viitorul copiilor il scriem noi

 

100% Complete
1,130 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații

Salut,

Sunt Constantin Paraschiv si de mai bine de 16 ani gandesc ca "antrenamentul bate talentul", in toate aspectele vietii. :)

Sunt antreprenor si initiator a multor proiecte de business sanatos. In timpul liber imi place sa fac sport si asa am devenit un alergator de cursa lunga. In viata personala sunt un familist convins. Visul meu este sa devin un model pentru copiii mei. Ei aud ceea ce spun eu , dar vor face doar ceea ce vad ca fac eu. Asa ca, impreuna cu ei imi doresc sa las o amprenta pozitiva in aceasta lume provocata. Pentru ca Universul functioneaza pe principiul "ai grija ce-ti doresti pentru ca s-ar putea sa ti se intample", iata ca providenta a facut sa intalnesc minunata echipa ATCA si pe cei 170 de copiii cu autism de care aceasta asociatie are grija in cele doua centre de terapie.  Ei au nevoie de sprijin constant astfel incat sa poata continua programele de recuperare. Apropos, stiati ca 50% dintre copiii cu autism pot fi recuperati?

Voi alerga la Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon 21 de km pentru cei 170 de copiii din ATCA si imi propun sa strang de la voi 1000 ron.

Stiti ce inseamna aceasta suma pentru copiii cu autism? 20 de ore de terapie! 

Ce se petrece in 20 de ore de terapii recuperatorii? Copiii cu autism deprind abilitati care ii ajuta sa se integreze in comunitate, la gradinita, scoala, in locurile de joaca, parcuri, cinematografe, excursii. Pentru copiii sanatosi acestea sunt abilitati firesti, obisnuite. Pentru un copil cu autism insa, acestea sunt adevarate reusite pe un drum lung catre o viata fireasca, obisnuita. Terapia e vitala si sansa unica la o viata autonoma. Altfel, copiii vor ramane mereu dependenti de parinti, ceea ce nu le va fi de real ajutor.

Dragi oameni buni si pusi pe fapte, va invit sa imi fiti partenerii in fapte bune! Haideti sa contribuim IMPREUNA la cresterea calitatii vietii acestor copii, toti diagnosticati cu tulburari din spectru autist.

Cu un simplu click aici, puteti "cumpara" kilometrii mei de alergare, adica orele de terapie pentru copiii cu autism.


Va multumesc pentru sprijin,

Costi


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

"Cum schimbam lumea?

Pas cu pas, cu cate un mic act de generozitate."

Morgan Freeman

Diana, Andrei, Marian, Gabriel şi alţi 166 de prichindei au nevoie de terapie acum. Pentru ei noi vom alerga! Pentru ei vom transforma kilometrii nostri in donatii.Cu fiecare oră de terapie, micuții învață să vorbească, să se joace și să își facă prieteni. Fii alaturi de noi in aceasta noua provocare! Doneaza atat cat doresti. Este atat de usor sa faci o fapta buna! Leu cu leu, om

 

8 Donații

Felicitari pentru tot ceea ce faci! Multa sanatate copiilor!
13 Oct 2018

Ana-Maria Popescu

250 RON
Succes mult mult!
12 Oct 2018
Pentru un coleg foarte bun, un om pentru oameni, un tată și soț model, un alergător entuziast! Mult succes!
11 Oct 2018

Anonymous

50 RON
08 Oct 2018
Felicitari pentru implicare!
03 Oct 2018
03 Oct 2018
Anca si Cristi pentru copiii neintelesi ai lumii!
03 Oct 2018
Go, Go, Go, Costi! :) Felicitari pentru ceea ce faci!
01 Oct 2018