ThinkDigital alearga pentru HOSPICE

 

Think Digital Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,640 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!
Într-o lume ideală niciun copil n-ar trebui să aibă nevoie de bani. Într-o lume ideală, copiii ar trebui să aibă parte doar de liniște, veselie și iubire. Dar în lumea în care trăim există și copii cu boli incurabile, copii care au nevoie de îngrijire paliativă pentru a putea să mai trăiască încă o zi, încă o săptămână sau încă un an. Așa cum sunt și copiii de la Hospice Casa Speranței, copii pentru care, eu am ales să alergă la Maraton și pe care voi puteți să-i ajutați atât de ușor donând. Nu contează cât, nu sumele sunt importante, contează doar că fiecare ban pe care-l veți dona va ajunge la Hospice Casa Speranței și-i va ajuta pe cei de-acolo să-i îngijească încă o zi, încă o săptămână, încă o lună sau încă un an. Dacă vrei să donezi, ai un buton mai jos. Folosește-l cu convingerea că azi a făcut cel mai simplu și cel mai frumos lucru din lume: ai ajutat niște copii să mai rămână o vreme copii.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

7 Donații

12 Oct 2018
09 Oct 2018

Anonymous

30 RON
09 Oct 2018

Anonymous

50 RON
09 Oct 2018

THINKDIGITAL

1,000 RON
Go Team!
09 Oct 2018
150 RON
27 Sep 2018

CC

300 RON
Succes!
26 Sep 2018
Think Digital : Fundația HOSPICE Casa Speranței
ThinkDigital alearga pentru HOSPICE