Alerg pentru MagiCAMP la Bucharest Marathon!

 

Ionut Panait Asociatia MAGIC

35.714285714286% Complete
500 RON
Sumă strânsă
1,400 RON
Target
5
Donații

Alerg pentru ei, pentru copiii al caror zambet e umbrit de suferinta si durere. Alerg pentru MagiCAMP, locul de poveste special creat pentru copiii diagnosticati cu boli grave sau care au pierdut pe cineva drag. Si povestea se scrie de cinci ani chiar in orasul meu natal.

Stiu ce inseamna cand cineva drag nu se mai poate misca. Blocata la pat, cu lacrimi in ochi, cautand dorinta de viata in ochii mei. Atunci am zis: Alerg pentru amandoi, asa cum tu o viata ai alergat pentru mine! Si, din 2017, am alergat deja 1400 km. Acum voi alerga pentru cauza MagiCAMP la Bucharest Marathon.

Vreau incurajarile si suportul vostru!

Daca vrei si tu sa sustii MagiCAMP, poti doar sa dai un click pe “Vreau sa fac o donatie” si orice suma oferita valoreaza enorm.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

5 Donații

Ionut Badescu

100 RON
Felicitari!
15 Oct 2018
13 Oct 2018
30 Sep 2018

Roxana

100 RON
27 Sep 2018

Lavy

100 RON
26 Sep 2018