Mesajul „Războinicilor” pentru sportivii speciali: „Nimeni nu e mai bun decât voi!”

 

42.5% Complete
425 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații

Adrian e jurnalist și un prieten mai vechi al sportivilor speciali. A aflat de echipa de alergători Special Olympics la Maratonul București și și-a adunat rapid propria echipă, dintre prietenii cu care joacă fotbal american. Adrian, Horia, Cosmin și Ștefan vor alerga la proba de ștafetă sub numele de „Warriors” pentru cei 36 de sportivi cu dizabilități intelectuale care vor reprezenta România la Jocurile Mondiale Special Olympics de anul viitor, de la Abu Dhabi.

S-au alăturat cauzei specialilor pentru că, așa cum bine spune Horia, medicul din echipa de ștafetă, „oricărei ființe umane, indiferent de dizabilități, trebuie să i se acorde șansa de a experimenta libertatea și împlinirea oferite de sport”. În rest, ca de la sportivi la sportivi, echipa „Warriors” are un singur mesaj pentru toți specialii care prin voință și muncă au ajuns campioni: „Nimeni nu e mai bun decât voi!”


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

În anul 2019, 35 de BRAVI sportivi Special Olympics vor merge la Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics in Abu Dhabi. Ei vor reprezenta România și vor participa la următoarele probe: atletism, înot, gimnastică artistică, tenis de masă, tenis de câmp, role viteză, bocce și judo.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

8 Donații

Veti fi castigatori.
28 Dec 2018

Anonymous

60 RON
Felicitari si ma bucur sa aud ca te-ai implicat si te implicit.
31 Oct 2018

Anonymous

50 RON
13 Oct 2018

Anonymous

50 RON
Să aveți grijă de visele copiilor!
12 Oct 2018
Go Warriors!!!
11 Oct 2018
Pentru Warriors in beneficiul Special Olympics Romania. Mult succes in actiunea caritabila si la alergat!
09 Oct 2018

Anonymous

30 RON
Succes!
06 Oct 2018
01 Oct 2018