Andreea Raicu alearga pentru educatia copiilor prin sport

 

Andreea Raicu United Way Romania

100% Complete
1,255 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații

E foarte usor sa ne gasim scuze pentru toate deciziile pe care amanam sa le luam. Avem cu totii o abilitate fantastica de a scoate ca pe un iepure din palarie motivele lipsei de actiune si des, foarte des lasam pe maine, pe luna viitoare, pe anul viitor, pe… niciodata lucruri pe care ne dorim sa le facem, dar nu avem curaj.

M-am inscris la Maratonul International Bucuresti! Da, sunt un om care face sport, sunt obisnuita cu efortul fizic si imi cunosc suficient de bine corpul cat sa stiu cat poate duce. Cu toate acestea, insa, aceasta participare e o provocare! De ce? Pentru ca nu alerg doar pentru mine, ci alerg pentru a ajuta 300 de copii sa aiba un teren de sport si o biblioteca.

Asadar, optiuni sunt! Renuntati la temeri si donati pentru United Way.

Vom alerga cu o carte in mana – nu numai ca sa fim cei mai excentrici participanti – ci pentru ca la final sa le donam celor 300 de copii.

Si vom strage fonduri pentru a le facilita accesul la niste conditii de studiu si sport (la care orice copil din tara asta ar trebui sa aiba acces!) normale pentru niste prichindei pe care nu-i cunoasteti, dar care va vor fi mereu recunoscatori.

Binele lor e linia noastra de sosire. Ne facem bine si le facem bine. Pe locuri, fiti gata… Strigam start pe 5 octombrie!

Multumesc,

Andreea


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Alearga in echipa United Way si ajuta-ne sa strangem fonduri pentru ca 300 de copii sa aiba un teren de sport si o biblioteca in scoala lor!

Pentru al treilea an la rând, United Way este unul dintre partenerii caritabili ai Maratonului Internațional București organizat de Asociația Bucharest Running Club. Echipa United Way a crescut de la doar 20 de alergători în primul an, la peste 200 la Semi-Maratonul din luna mai de anul acesta. În tot acest timp, alergatorii United Way au devenit ambasadori ai cauzei educației: ei înțel

 

6 Donații

250 RON
08 Oct 2014
Multumesc pentru sprijin si mult succes!
04 Oct 2014
03 Oct 2014
03 Oct 2014
03 Oct 2014
24 Sep 2014