Imi donez ziua de naștere pentru munte

 

Marius Coviltir Asociatia Montana Carpati

28% Complete
280 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni și iubitori ai muntelui,

De 10 ani mă dedic cu bucurie Asociației Montane Carpați, asociatie care s-a născut din pasiunea unui grup de prieteni pentru munte și natură.

 

Îmi doresc ca muntele să fie descoperit şi înţeles ca o plăcere pentru ochi, o gură de aer curat pentru organism şi o împlinire pentru suflet.

Așa că, de fiecare dată, încerc să îmi fac timp pentru a putea oferi asociației și muntelui câte puțin din ceea ce pot, acesta este motivul pentru care am decis să îmi dăruiesc și ziua de naștere.


Așadar, vă invit pe toți să donați Asociației Montane Carpați banii pe care i-ați cheltui în mod normal pe un cadou pentru mine, contribuind astfel la un proiect care ne va aduce într-un final bucurii tuturor.

 

Vă mulțumesc anticipat!

Marius


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Prin intermediul activităţilor de profil organizate şi al programei de educaţie montană dezvoltate de catre Asociatia Montana Carpati, în România percepţia oamenilor asupra mediului înconjurător se va schimba în mod pozitiv, vizibil şi pe termen lung.

SUSŢIN PROIECTUL

Voluntar in Carpati

Program de refacere a infrastructurii turistice montane

Din 2008, refacem traseele montane pentru ca turiștii pasionați de munte să aibă o drumeție mai sigură.
În fiecare an, de primăvara devreme și până toamna târziu, noi suntem în munți cu vopseaua și pensula în mână, și eventual cu un stâlp pe umăr.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

Alexandra

50 RON
:)
24 Apr 2019

Ionuț

50 RON
La mulți ani!
24 Nov 2018

Oana

50 RON
La multi ani frumosi, Marius!
22 Nov 2018
La mulți ani! Cât mai multe bucurii și împliniri... atât pe cărări de munte cât și în afara lor! ☺
21 Nov 2018
21 Nov 2018
Marius Coviltir : Asociatia Montana Carpati
Imi donez ziua de naștere pentru munte