Ruxandra alearga pentru educatia copiilor prin sport

 

Ruxandra Nica United Way Romania

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

Fac parte din categoria oamenilor care sustin un stil de viata sanatos si carora le pasa, intind o mana si ofera o sansa celor care au nevoie de ea.
Imediat ce am citit detalii despre initiativa United Way, mi-a placut si mi-am dorit sa contribui la dezvoltarea unor copii ce isi doresc sa creasca frumos si sanatos!
Acesti copii merita sansa de a avea un teren de sport adecvat, o biblioteca frumoasa si utila pentru varsta lor, banci si scaune noi!

Va invit sa ma sustineti cu o donatie catre United Way pentru ca impreuna sa-i ajutam!

 

Multumesc,

 

Ruxandra


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Alearga in echipa United Way si ajuta-ne sa strangem fonduri pentru ca 300 de copii sa aiba un teren de sport si o biblioteca in scoala lor!

Pentru al treilea an la rând, United Way este unul dintre partenerii caritabili ai Maratonului Internațional București organizat de Asociația Bucharest Running Club. Echipa United Way a crescut de la doar 20 de alergători în primul an, la peste 200 la Semi-Maratonul din luna mai de anul acesta. În tot acest timp, alergatorii United Way au devenit ambasadori ai cauzei educației: ei înțel

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!