Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

ANDRA BALAN Fundatia Inocenti București

100% Complete
1,250 RON
Sumă strânsă
1,200 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Tic, tac, tic, tac... varsta de 29 de ani bate cu pasi repezi la usa mea :) Cred ca nimic nu este mai frumos decât să împart bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. De aceea, anul acesta vreau să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Peste doar câteva luni, noul Spital Clinic de Copii “Dr. Victor Gomoiu” își va deschide porțile către copii și familiile acestora! Este vorba despre singurul spital de copii nou construit în București în ultimii 40 de ani, care va oferi atât servicii medicale de performanță, cât și oportunități de joc, relaxare, sprijin psiho-emoțional si social copiilor și familiilor acestora.

Împreună cu tine, putem face posibilă mobilarea și amenajarea unei camere de joc pentru copiii bolnavi din Spitalul “Dr. Victor Gomoiu”. Sunt necesare fonduri pentru asigurarea mobilierului și a echipamentelor folosite petru activitățile creative.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. Doar împreună putem putem construi un viitor mai bun, mai colorat și mai sănătos pentru micuți!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Inocenți - Filiala București desfășoară trei tipuri de programe: suport educațional și integrare socială, suport psiho-social pentru copii spitalizați și Alfabetizare în sănătate mintală. 

Împreună cu tine, putem face posibilă mobilarea și amenajarea unei camere de joc pentru copiii bolnavi din Spitalul “Dr. Victor Gomoiu”. Avem nevoie de fonduri pentru asigurarea mobilierului necesar, a echipamentelor, a jocurilor și recuzitei pentru activitățile creative, de genul arts & crafts, meloterapie, joc medical etc. 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

6 Donații

La multi, multi anisori fericiti Rochita :D <3
09 Dec 2018
07 Dec 2018
07 Dec 2018
07 Dec 2018

IUBITEL

500 RON
La multi ani iubito!
06 Dec 2018
It's my birthday :D
03 Dec 2018
ANDRA BALAN : Fundatia Inocenti București
Cel mai frumos cadou de ziua mea