Alerg cu sens!

 

Ramona Grozavescu Sense Internațional România

81% Complete
405 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut!

Anul acesta mi-am propus să alerg din nou pentru o cauză umanitară la Maratonul Internațional București, pe 5 Octombrie.

Voi susține Fundația Sense Internațional (România), care lucrează cu și pentru persoanele cu surdocecitate, adică o dublă deficiență de auz și de vedere, asociată și cu alte tipuri de deficiențe (fizice, mentale, etc).

La nivel internațional, prevalența estimată a surdocecității este de 0,04%, din care aproximativ 30% sunt copii. Asta înseamnă că, la nivelul României, există aproximativ 9.000 de persoane cu surdocecitate, din care 3.000 sunt copii.

Haideți să susținem împreună proiectul național „Educație cu sens” care se desfășoară în 11 orașe din România și își propune să asigure accesulla educație pentru 180 de copii cu surdocecitate prin:

- Echiparea claselor în care învață acești copii cu materiale de stimulare senzorială;

- Oferirea de terapii specializate copiilor – fizioterapie, hidroterapie și hipoterapie;

- Instruirea profesorilor în tehnicile speciale de comunicare, orientarea și mobilitate la copilul cu surdocecitate.

Mai multe detalii despre fundație și această deficiență multisenzorială gravă puteți afla pe: http://surdocecitate.ro/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Sense Internațional România este singura organizație din țara noastră care lucrează cu și pentru copiii, tinerii și adulții cu surdocecitate (deficiență de văz și de auz).

Din 2001, dfundația a dezvoltat proiecte axate pe educație, sănătate, promovarea drepturilor persoanelor cu surdocecitate și incluziune socială.

SUSŢIN PROIECTUL

Educatie cu sens

Acest proiect național se desfășoară în 11 orașe din România și își propune să asigure accesul la educație pentru 180 de copii cu surdocecitate

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 7-a ediție, iar anul acesta va fi pe 4-5 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

9 Donații

Bravo, Ramo!
15 Oct 2014
08 Oct 2014
04 Oct 2014
50 RON
03 Oct 2014
Felicitari Ramona! Mult succes!
02 Oct 2014
Run, baby, run! :*
30 Sep 2014
75 RON
Bafta, Ramo!
28 Sep 2014
10 RON
26 Sep 2014
succes Ramona!
26 Sep 2014
Ramona Grozavescu : Sense Internațional România
Alerg cu sens!