Îmi dăruiesc ziua de naștere copiilor cu autism

 

Dumitru Nedelcu Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri

5% Complete
50 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragii mei prieteni. Anul acesta sunt fericit să îmi dăruiesc ziua de naștere pentru centrul Căsuța din poveste, al asociației Și noi suntem copiii voștri.

Căsuța din poveste este mai degrabă un petec de rai unde copilașii cu autism sunt fericiți. I-am vizitat în câteva rânduri și inima mea s-a umplut de bucurie lângă sufletele lor pure. De aceea m-aș bucura enorm dacă anul acesta mi-ați fi aproape și în locul cadourilor vă rog să îmi oferiți sprijin pentru a putea la rândul meu să îl ofer lor astfel încât povestea lor minunată să meargă mai departe. Vă îmbrățișez cu brațele mele și cu inimioarele copiilor cu autism.

Dacă vă place ideea fiți aproape de mine și la fel, puteți ajuta și voi atunci când vă veți sărbători ziua de naștere pe: galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Organizația a fost înființată în 2015 din dorința Aureliei, mama unui fetițe diagnosticată cu autism. În doar 3 ani de activitate putem spune că ne bucurăm de un real impact pe plan național.

Avem nevoie de susținere constantă ori asta nu se întâmplă atât de ușor. Avem nevoie urgent de stabilitate si pentru aceasta ne dorim sa achizitionam cladirea in care Centrul Casuta din Poveste isi desfasoara acum activitatea. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

1 Donații

La multi ani!
12 Dec 2018
Dumitru Nedelcu : Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri
Îmi dăruiesc ziua de naștere copiilor cu autism