Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Petra-Lucia si Eleonora Asociația pentru Ajutorarea Copiilor cu Autism din România - Horia Moțoi

53.25% Complete
1,065 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

 

După cum poate știi, surioara mea geamănă și cu mine ne sărbătorim în curând ziua de naștere. 

Te-ai găndit poate să ne faci un cadou? Hm, ia să ne gândim un pic. Jucării avem o mulțime, cărticele la fel, hăinuțele frumoase și călduroase nu ne lipsesc. 

Cel mai bine anul acesta am vrea de ziua noastră să ne bucurăm de bucuria altora.


Cel mai frumos dar pe care ni l-ai putea face este să fii alături de noi sufletește și, în loc să ne faci un cadou, să donezi banii respectivi către o cauză importantă pentru noi. 

Cu banii donați de tine, Centrul "Horia Moțoi" din București va putea achiziționa o scală de evaluare pentru alți copii care, ca și noi, văd lumea în alte combinații de culori, sunete și lumini decât prietenii lor neurotipici. Lumini amestecate din pacate cu multe umbre și confuzii.

Acest ajutor poate fi important pentru ca și alți părinți să depisteze primele semne de TSA (tulburări de spectru autist) cât mai devreme în viața copiilor. Și astfel să poată începe recuperarea în cel mai scurt timp. 

 

cu drag și mulți pupici de mulțumiri

Petra-Lucia

și Eli (Eleonora) 


Apropos,  dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia pentru Ajutorarea Copiilor cu Autism din România "Horia Moţoi"infiintata in 2004, ofera servicii complete de terapie comportamentala ABA si terapie Early Start Denver Model pentru copii cu autism.

Prin acest  proiect dorim sa venim in intampinarea parintilor prin diagnosticarea si evaluarea copiilor cu TSA cu varste de la 6 luni pana la 7 ani.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

7 Donații

Anonymous

200 RON
08 Jan 2019

Anonymous

65 RON
23 Dec 2018

Anonymous

100 RON
11 Dec 2018

Anonymous

150 RON
11 Dec 2018

Anonymous

50 RON
11 Dec 2018

Calina, Simina, Gavril, Xenia, Andrei si Petru

200 RON
La multi ani dragele noastre surioare
11 Dec 2018

Anonymous

300 RON
11 Dec 2018
Petra-Lucia si Eleonora : Asociația pentru Ajutorarea Copiilor cu Autism din România - Horia Moțoi
Cel mai frumos cadou de ziua mea