Sunt FOA și sunt alături de Team Hope!

 

Chef FOA (Florin Scripca) Hope and Homes for Children România

24% Complete
480 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Mă numesc Florin Scripcă, dar toată lumea mă știe drept Foa și în data de 05 octombrie voi participa la Maratonul Internațional București.

Alergatul într-o competiție este ceva nou pentru mine. Proiectul HHC România mi-a dat motivația necesară pentru a mă înscrie împreună cu 3 buni prieteni la cursa de ștafetă. Îmi plac provocările, iar faptul că voi alerga pentru o cauza nobilă face ca satisfacția maratonului să fie mult mai mare.

Ne vedem pe 05 octombrie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Pe 5 octombrie 2014, Hope and Homes for Children România participă pentru prima dată la Bucharest International Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim una dintre organizaţiile oficiale ale evenimentului. E un prilej de bucurie, dar e şi o mare provocare, pentru că vrem să determinăm cât mai mulţi oameni să devină parte din echipa noastră, TEAM HOPE, şi să ne ajute să str

 

5 Donații

Anonymous

75 RON
02 Aug 2022
75 RON
03 Oct 2014
Succes
03 Oct 2014
Succes!
03 Oct 2014
See u @finish line!
03 Oct 2014
Chef FOA (Florin Scripca) : Hope and Homes for Children România
Sunt FOA și sunt alături de Team Hope!