De ziua mea imi doresc sa facem copiii fericiti!

 

Georgiana Puia Ajungem Mari

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
11
Donații

Mi-am dorit cu mulți ani în urmă să ajut copiii din centrele de plasament, și nu mă refer la a le duce hăinuțe, cărți și dulciuri. Mă refer la susținere și ajutor în a înțelege viața și lumea ce ne înconjoară. Am inceput activitatea de voluntariat in urma cu mai bine de un an si am avut astfel ocazia sa cunosc oameni cu suflet mare si copii minunati.

Am satisfacția îmbrățișărilor primite la venire și la plecare, am satisfacția că văd o evoluție minunată a copiilor în timp, să le văd zâmbetele pe față și interesul pentru cine știe ce subiect dezbătut. Sunt copii, sunt nazbatiosi, sunt energici, sunt curioși, la fel ca și copiii noștri de acasă. Trebuie doar să le găsești punctul de interes și, pornind de acolo, să completezi golurile de cunoaștere pe care le identifici la fiecare copil sau grup de copii în parte. Satisfacția asta de zi cu zi este tot ce am nevoie ca să merg mai departe alături de copiii “mei”!

600 de lei este costul de materiale necesare ptr 3 luni de activitati in centru.

Va multumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

11 Donații

BRAVO Georgi!
29 Dec 2018

Un sustinator

75 RON
Atata implicare merita incurajata... Felicitari!
29 Dec 2018

Claudia Ungureanu

150 RON
28 Dec 2018
27 Dec 2018

Ecaterina Giugica

75 RON
La mulți ani, draga mea! Buna idee!
25 Dec 2018

Ramona

300 RON
La multi ani !!!!
24 Dec 2018

Monica Savin

75 RON
Felicitari pentru initiativa! Spor la joc!
22 Dec 2018
Te imbratisez fata frumoasa, nu doar la chip!La multi ani fericiti!
21 Dec 2018

Anonymous

30 RON
Cu drag, de la un coleg voluntar
21 Dec 2018
Sa ajutam copiii din centre sa ajunga mari.
21 Dec 2018
La multi ani, Georgiana! Felicitari pentru daruirea ta!! Mult succes in ceea ce ti-ai propus!
21 Dec 2018